ΑρχικήinetΗ Google κάνει update στο Play Store και κάνει τη ζωή μας...

Η Google κάνει update στο Play Store και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

Η Google επέφερε μια σημαντική αλλαγή στο Play Store UI σε συσκευές που τρέχουν Android, επανασχεδιάζοντας την ενότητα  ‘My Apps’ και αναδιατάσσοντας την λίστα εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο smartphone ή το tablet. Η Google έχει καταργήσει τις καρτέλες  Subscriptions στην ενότητα ‘My Apps’ και οι ενημερώσεις δεν εμφανίζονται πλέον στην καρτέλα ‘Installed’.

Για να διευκολυνθεί η κατανόηση των διαθέσιμων ενημερώσεων για τις εγκατεστημένες εφαρμογές, η Gοogle δημιούργησε μια ξεχωριστή καρτέλα με τίτλο  Updates, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες όπως οι διαθέσιμες ενημερώσεις, πότε αναπτύχθηκαν από τους προγραμματιστές, τις πιο πρόσφατα ενημερωμένες εφαρμογές και πότε έλαβαν updates. Οι εφαρμογές με τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες ενημερώσεις εμφανίζονται στην κορυφή.

Η καρτέλα Installed εμφανίζει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που βρέθηκαν στην συσκευή και η Goοgle πρόσθεσε μια λειτουργία που τα τακτοποιεί βάση αλφαβητικής σειρά, τελευταίου update, χρησιμοποιημένης τελευταία ή μέγεθος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εντοπίσετε εφαρμογές που χρησιμοποιείται σπάνια και να τις απεγκαταστήσετε, ώστε να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνο σας. Τα νέα χαρακτηριστικά καθιστούν ευκολότερη τη διαχείριση εφαρμογών στο smartphone σας και προσδιορίζει ποια καταναλώνει περισσότερο χώρο στο τηλέφωνο και ποια καταναλώνει ελάχιστο.

Η Google επίσης μετονόμασε επίσης την καρτέλα  “All” σε “Library”, αλλά ο σκοπός αυτής ενότητας είναι ο ίδιος. Εμφανίζει στους χρήστες μια λίστα εφαρμογών που έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν κάτω από αυτόν τον συγκεκριμένο λογαριασμό Gοogle, ανεξάρτητα από την συσκευή στην οποία έχουν ληφθεί και εγκατασταθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε καταχώριση εφαρμογής μπορεί να καταργηθεί από την Library λίστα.

Η μόνη καρτέλα στην ενότητα “My Apps” που δεν έχει αλλάξει η Google είναι η καρτέλα “Beta”, η οποία συνεχίζει να εμφανίζει εγκατεστημένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Beta builds και προσφέρουν μια γρήγορη συντόμευση στην καταχώριση τους στο Play Store.

google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS