15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το Googleplex μόλις ανακοίνωσε ένα campus στο Πανεπιστήμιο Howard

Πανεπιστήμιο

Η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Howard, που θα επιτρέπει στους έγχρωμους μηχανικούς software από «ιστορικά κολλέγια και πανεπιστήμια,» πιο γνωστά ως HBCUs, να σπουδάσουν σε ένα νέο πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη της Google, το οποίο αποκαλούν «Howard West.»

Το πρόγραμμα θα ανοίξει αυτό το καλοκαίρι, αν και στην αρχή θα είναι ανοιχτή μόνο για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Howard. Η Google ωστόσο ελπίζει να φέρει και μαθητές από άλλα σχολεία σύντομα.

Οι καινούριοι αλλά και οι παλαιότεροι που επιθυμούν να ενταχθούν στο επιστημονικό πρόγραμμα των υπολογιστών στο Howard, μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Όσοι καταφέρουν να ενταχθούν θα μεταφερθούν στην Καλιφόρνια για θητεία τριών μηνών, όπου θα μάθουν από τους μηχανικούς της Google καθώς και από τους δικούς τους καθηγητές.

Πανεπιστήμιο

«Το Howard West θα δημιουργήσει εκατοντάδες έγχρωμους αποφοίτους, ειδικούς στην επιστήμη των υπολογιστών, μελλοντικούς ηγέτες, με τη δύναμη να μετατρέψουν τον παγκόσμιο χώρο της τεχνολογίας σε μια πιο ισχυρή, πιο ακριβή εικόνα του κόσμου γύρω μας,» δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Howard, Wayne Frederick.

Ο Frederick έχει μεγάλες ελπίδες για τους φοιτητές στο πανεπιστήμιο του, αλλά και ελπίζει ότι το πρόγραμμα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον «του κλάδου τεχνολογίας και άλλους ηγέτες της σκέψης, γύρω από τη σημασία της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις και τις κοινότητες που υπηρετούν».

Οι έγχρωμοι εργαζόμενοι αποτελούν το 2% του συνολικού εργατικού δυναμικού της Google, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την εταιρεία. Το 59% είναι λευκοί, το 32% Ασιατικής καταγωγής, το 3% δύο ή περισσότερων φυλών και το άλλο 3% ισπανόφωνοι.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *