ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το οικονομικό Samsung Galaxy J3 (2017)...

Γνωρίστε το οικονομικό Samsung Galaxy J3 (2017)…

Μετά την παρουσίαση του Galaxy J3 Emerge στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα εξίσου οικονομικό smartphone, το Galaxy J3 (2017) το οποίο θα διαθέτουν τουλάχιστον δύο φορείς στη χώρα, η AT&T και η  Cricket Wireless.Galaxy J3 (2017)

Η πιθανότητα να προσφερθεί η συσκευή και από άλλους φορείς είναι πολύ μεγάλη αλλά θα χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές.

Επειδή η Samsung δεν έχει επισημοποιήσει ακόμα το Galaxy J3 (2017) οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες και με βάση τις διαρροές των τελευταίων μηνών.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα χαρακτηριστικά του. Πιθανότατα το νέο Galaxy J3 θα τρέχει σε Android 6.0.1 Marshmallow με την Samsung να προσφέρει την Android 7.0 Nougat ενημέρωση στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, το νέο smartphone θα τροφοδοτείται από έναν  Qualcomm Snapdragon 425 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια Adreno 308 μονάδα επεξεργασίας γραφικών, 1.5GB RAM και 16GB επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης.

Σύμφωνα με φήμες το Galaxy J3 (2017) θα διαθέτει στο πίσω μέρος μια 5-megapixel κάμερα με LED flash και full HD (1080p) εγγραφή βίντεο, καθώς και μια δευτερεύουσα κάμερα selfie 2-megapixel.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο smartphone της Samsung θα διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών με (720p) HD ανάλυση. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη μπαταρία του τηλεφώνου αλλά με δεδομένη την χαμηλή διαμόρφωση υλικού του τηλεφώνου, δεν θα πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Ολοκληρώνοντας να σημειώσουμε ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία μάλλον θα κυκλοφορήσει μια επιπλέον έκδοση του τηλεφώνου, το Galaxy J3 (2017) Pro, το οποίο δεν θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS