ΑρχικήinetΗ νέα σειρά Galaxy A 2017 της Samsung είναι εδώ!

Η νέα σειρά Galaxy A 2017 της Samsung είναι εδώ!

H Samsung έχει παρουσιάσει αρκετές νέες επαναλήψεις της Galaxy A σειράς από τις αρχές του περασμένου μήνα και τώρα ήρθε η ώρα για τα νέα mid-range smartphones να κάνουν πρεμιέρα. Το Galaxy J5 (2017) έχει λάβει ήδη πιστοποίηση Wi-Fi γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ανακοινωθεί πολύ σύντομα.Galaxy A Galaxy A Galaxy A

Το Galaxy J5 (2017) που φέρει το κωδικό όνομα SM-J530FM / DS έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση Wi-Fi χωρίς όμως να έχει αποκαλυφθεί ακόμα οι λίστα με τις προδιαγραφές του.

Έγκυρη πηγή αναφέρει ότι το νέο smartphone έλαβε επίσης πιστοποίηση ότι θα τρέχει σε Android 6.0 Marshmallow αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα λάβει στη συνέχεια ενημέρωση σε Android Nougat. Το Galaxy J5 (2016) διαθέτει μια Super AMOLED οθόνη 5,2 ιντσών, 3,100mAh μπαταρία, 2GB RAM και τροφοδοτείται από έναν 1.2GHz quad-core επεξεργαστή. Η φετινή έκδοση σίγουρα θα διαθέτει βελτιωμένες προδιαγραφές, τουλάχιστον όσον αφορά την χωρητικότητα της μνήμης RAM.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το νέο smartphone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μαζί με το Galaxy J3 και J7 της Samsung. Το Galaxy J7 μάλιστα, εμφανίστηκε πρόσφατα σε δημοσίευμα να τρέχει σε  Exynos 7870 CPU και να διαθέτει μόνο 2GB μνήμη RAM μαζί με 16GB επιπλέον εσωτερική μνήμη. Δεν γνωρίζουμε βέβαια κατά πόσο οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν καθώς προηγούμενες εκθέσεις επισήμαναν ότι το κινητό θα διαθέτει μια οθόνη  full HD 5.5 ιντσών, θα τρέχει σε Snapdragon 625 SoC επεξεργαστή και θα προσφέρει 3GB μνήμη RAM. Πολύ πιθανό να ισχύουν οι προδιαγραφές αυτές καθώς το Galaxy J7 θα αποτελεί το πιο ισχυρό μοντέλο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της σειράς.

Επιπλέον, το J7 (2017) θα διαθέτει κύρια κάμερα 13ΜΡ και εμπρόσθια 5ΜΡ ενώ θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS