ΑρχικήReviewsSamsung Galaxy Tab S3: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες

Samsung Galaxy Tab S3: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες

H Samsung πρόκειται να καταθέσει μια συνέντευξη τύπου στις 26 Φεβρουαρίου, μέρα που πολλές εταιρείες θα ανακοινώσουν τα νέα smartphones τους, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του MWC. H Samsung όμως δεν θα παρουσιάσει κάποιο νέο smartphone αλλά ένα ολοκαίνουριο tablet.  Samsung

Το Galaxy Tab S3 αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες ενώ μια τελευταία δημοσίευση αποκαλύπτει την πλήρη εικόνα του Tablet μαζί με το SPen του. Σύμφωνα με την πηγή το νέο tablet θα διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών με 2048 x 1536 pixel ανάλυση. Απ’ότι φαίνεται το Galaxy Tab S3 δεν θα προσφέρει την παραλλαγή των 8 ιντσών.

Η έκθεση τονίζει ότι το Galaxy Tab S3 θα διαθέτει και S Pen χωρίς όμως ενσωματωμένη υποδοχή. Θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε ασημένιο και μαύρο χρώμα.

Το Galaxy Tab S3 θα τρέχει σε Qualcomm Snapdragon 820 SoC επεξεργαστή με 4GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Η πίσω κάμερα θα είναι 12MP ενώ η μπροστά 5ΜΡ. Επιπλέον, θα διαθέτει LTE Cat. 6 υποστήριξη, Gigabit WLAN και Bluetooth 4.2

Πιθανολογείται ότι θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος ενταγμένο στο home button. Θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat.

Το Galaxy Tab S3 έχει ήδη λάβει Bluetooth και πιστοποίηση WiFi γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του στις 26 Φεβρουαρίου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού του Galaxy S8, ενδεχομένως, αποκαλύπτοντας μερικά σχεδιαστικά στοιχεία και προδιαγραφές την ανερχόμενης ναυαρχίδας η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα στις 29 Μαρτίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS