ΑρχικήReviewsΝέο Samsung J3(2017) έρχεται!

Νέο Samsung J3(2017) έρχεται!

Μια από τις φθηνότερες σειρές smartphone της Samsung, η  Galaxy J είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί το επόμενο δίμηνο. Πιθανώς η πρώτη συσκευή της σειράς J που η Samsung σχεδιάζει να λανσάρει είναι το  Galaxy J3 (2017).

samsung-galaxy-j3-2017-

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από την  FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών), αλλά η Samsung ακόμα δεν έχει κάνει επίσημη την ανακοίνωση της.

Φαίνεται ότι η Samsung θα ξεκινήσει μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση του Galaxy J (2017), αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη και δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητα ακόμη, αλλά η εικόνα που διέρρευσε  από την αρχική οθόνη του Galaxy J3 (2017) έχει την ημερομηνία ορισμένη από την 1η Δεκεμβρίου, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τηλέφωνο να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, αυτό δεν είναι ένα  high-end Samsung τηλέφωνο, αν και πιθανότατα να έχει Android 6.0.1 Marshmallow λειτουργικό σύστημα. Εκτός από αυτό μάθαμε ότι το τηλέφωνο θα τρέχει με έναν 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 430 επεξεργαστή και θα έχει  2GB μνήμη RAM. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σε σχέση με την αποθήκευση αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει είτε  8GB ή 16GB εσωτερική μνήμη.

Επίσης το Galaxy J3(2017) θα έχει οθόνη 5-ιντσών που υποστηρίζει HD (720p) ανάλυση  και θα  τροφοδοτείται από μια μπαταρία 2600 mAh. Θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα 4G LTE και υποστήριξη VoLTE μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας.

Μαζί με το Galaxy J3 (2017), η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα smartphones της σειράς Galaxy J, αλλά δεν ήμαστε σίγουροι εάν θα υπάρχει μια ενιαία εναρκτήρια δήλωση ή θα εισάγουν τα νέα κινητά τηλέφωνα ξεχωριστά.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS