ΑρχικήinetΟ Qualcomm Snapdragon 810 παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης

Ο Qualcomm Snapdragon 810 παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης

Προβλήματα με τον νέο Snapdragon 810 της Qualcomm. Η Sony φέρεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για να καθορίσει το θέμα υπερθέρμανσης που εμφανίστηκε στο νέο Xperia Z3+.snapdragon 810

Τον περασμένο μήνα, η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia Z3+ σαν μικρή ενημέρωση για το smartphone ναυαρχίδα της, Xperia Z3. Ωστόσο, φαίνεται ότι το αναβαθμισμένο chipset του Ζ3+ προκαλεί την υπερθέρμανση της συσκευής, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν τον Snapdragon 810.

Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για συσκευές από τη Sony αλλά και από άλλους κατασκευαστές κινητών συσκευών που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή της Qualcomm.

Η Sony έχει επιβεβαιώσει το θέμα υπερθέρμανσης το οποίο εντοπίστηκε σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την ολλανδική ιστοσελίδα, Gsminfo.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV77 minutes ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV5 hours ago

Κατά τη διάρκεια μιας από τις δοκιμές με τη χρήση της κάμερας, η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί άρχισε να συντριβή μέσα σε λίγα λεπτά από την εγγραφή βίντεο με αξιοσημείωτη ζεστασιά στο πίσω μέρος της συσκευής.

Από πέρυσι έχουμε ακούσει ότι τα chip Snapdragon 810 είναι επιρρεπή στην υπερθέρμανση και η Qualcomm αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Ωστόσο, οι συσκευές που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία θα πρέπει επιδιορθώσουν το πρόβλημα με ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού που θα μπορεί να διαχειρίζεται τη λειτουργία του chipset.

Η Sony θα είναι από τις εταιρείες, που θα κυκλοφορήσει σύντομα μια τέτοια ενημέρωση λογισμικού για τη συσκευή που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο chip για να αποτρέψει την υπερθέρμανση.

Οι χρήστες που σχεδιάζουν να αγοράσουν τη συσκευή, όταν γίνει διαθέσιμη αργότερα αυτό το μήνα μάλλον θα απογοητευτούν από τη σημερινή είδηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS