ΑρχικήinetSamsung: Είστε έτοιμοι για το Gear S3 Smartwatch;

Samsung: Είστε έτοιμοι για το Gear S3 Smartwatch;

Το Gear S3 Smartwatch της Samsung μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά οι προ-παραγγελίες σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες  έχουν πάρει φωτιά. Σύμφωνα με την Samsung η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου ξεκινώντας από την Αυστραλία, το Ντουμπάι, την Γαλλία, την Γερμανία, την Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική. Στην Κορέα τα Gear S3 Frontier και Classic είναι ήδη διαθέσιμα.Samsung

Σύμφωνα με τον Younghee Lee, Executive VP of Global Marketing and Wearable Business, Mobile Communications Business της Samsung, το νέο Gear S3 αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν του είδους του καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά του δεν έχουμε συναντήσει σε άλλο Smartwatch μέχρι στιγμής.

Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει μια σειρά από μεταβαλλόμενες διαφημιστικές καμπάνιες παγκοσμίως για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου Smartwatch. Προς το παρόν δεν διατίθεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καμπάνιες αλλά, ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι την πραγματοποίηση τους.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου Gear S3. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Tizen-based Smartwatch που διαθέτει 1.3-inch 360p AMOLED οθόνη με  Corning Gorilla Glass SR+ επίστρωση για περισσότερη προστασία. Στο εσωτερικό, υπάρχει επεξεργαστής διπλού πυρήνα με 768MB  RAM και εσωτερική μνήμη 4GB. Επιπλέον, το Smartwatch τροφοδοτείται από μια 380 mAh μπαταρία η οποία υπολογίζεται ότι επιτρέπει πλήρης χρήση για ένα εικοσιτετράωρο. Διαθέτει IP68 αντοχή σε νερό και σκόνη καθώς και MST και NFC (Near Field Communication) υποστήριξη συνδεσιμότητας.

Το νέο Gear S3 Smartwatch της Samsung διατίθεται στην τιμή των 320.81 ευρώ. Οσοι σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο Smartwatch, ο χρόνος αναμονής τελείωσε και επιτέλους μπορείτε να το αποκτήσετε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ikgH-AJfRSg

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS