ΑρχικήinetApple: Αναμένεται να κυκλοφορήσει όλα τα iPhone μέχρι το 2019 με OLED...

Apple: Αναμένεται να κυκλοφορήσει όλα τα iPhone μέχρι το 2019 με OLED οθόνες

Η Apple αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη OLED 5,8 ιντσών για το επερχόμενο iPhοne 8 της, ενώ τα άλλα τηλέφωνα αναμένεται να λανσαριστούν αυτό το νέο έτος θα έχουν οθόνες IPS LCD. Μια νέα έκθεση από την Patently Apple λέει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει OLED οθόνες σε όλα τα iPhones μέχρι το 2019.

iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple θα χρησιμοποιήσει τρεις Κορεάτικες εταιρείες προμηθειών για ευέλικτες πλακέτες κυκλωμάτων για το iPhone 8. Η Apple αναμένεται να εξοπλίσει περίπου 60 εκατομμύρια iPhοnes με οθόνες OLED και να τα διπλασιάσει το επόμενο έτος. Προτίθεται επίσης να χρησιμοποιήσει OLED για όλα τα νέα iPhοnes της μέχρι το 2019.

Αυτό θα σήμαινε ότι τα επερχόμενα iPhοne 7s και iPhοne 7s Plus θα είναι τα τελευταία που διαθέτουν IPS LCD οθόνες, πριν η Apple το γυρίσει στις OLED εντελώς. Ωστόσο θα πρέπει να διαβάσετε την έκθεση με κάθε επιφύλαξη, θεωρώντας ότι η πηγή αφορά έναν μεμονωμένο προμηθευτή και η Apple δεν αποκαλύπτει μακροπρόθεσμες στρατηγικές για την προμήθεια των εταίρων.

Πολλαπλές πρόσφατες εκθέσεις επισήμαναν το γεγονός ότι το επερχόμενο iPhοne 8 θα έχει την μεγαλύτερη οθόνη από τα τρία τηλέφωνα της Apple που αναμένεται να ανακοινώσει το τρέχον έτος. Το iPhοne 8 θα είναι το πρώτο που θα έχει οθόνη OLED και θα ξεφορτωθεί το φυσικό home κουμπί.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που θα μπορούσαν να διαθέτουν χώρο λειτουργίας για την αντικατάσταση του home button και να φιλοξενήσει μια οθόνη edge-to-edge στο νέο τηλέφωνο. Η πραγματικά χρησιμοποιήσιμη οθόνη θα είναι περίπου 5,15 ίντσες, ενώ το υπόλοιπο θα εκπροσωπείται από την περιοχή λειτουργίας.

Το iPhοne 7s θα έχει μια οθόνη LCD 4,7 ιντσών, ενώ το iPhοne 7s Plus θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε 5,5 ίντσες. Το iPhοne 8 της Apple θα διαθέτει επίσης μια επαναστατική κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι ικανό να παράγει 3D selfie παρέχοντας δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Ο αισθητήρας της κάμερας θα αντικαταστήσει το Touch ID, ενώ ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να είναι ενσωματωμένο στην οθόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS