ΑρχικήinetΠόσες γλώσσες θα αναγνωρίζει η Bixby;

Πόσες γλώσσες θα αναγνωρίζει η Bixby;

Αν και η Samsung δεν έχει εισάγει ακόμα επίσημα την ψηφιακή βοηθό της, εκθέσεις υποστηρίζουν ότι η Bixby θα είναι ότι πιο προηγμένο στην AI τεχνολογία για smartphones που διατίθεται στην αγορά. Bixby

Κορεατική πηγή αναφέρει ότι η Bixby θα υποστηρίζει 7 ή 8 γλώσσες κατά την κυκλοφορία της όπως παραδείγματος χάρη Αγγλικά, Κορεάτικα και Κινέζικα. Οι υπόλοιπες γλώσσες δεν έχουν επισημανθεί ακόμα αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Samsung.

Επι του παρόντος,  η Google Assistant έχει περιορισμένη υποστήριξη για άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά οπότε ανάλογα με το smartphone που διαθέτετε ή την εφαρμογή που χρησιμοποιείται θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε ή όχι από πρόσθετες γλώσσες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Google Pixel/Pixel XL  που ενώ διαθέτουν υποστήριξη για την Αγγλική και την Γερμανική γλώσσα η αρχική σελίδα της Google καταλαβαίνει μόνο την Αγγλική διάλεκτο. Από την άλλη πλευρά, το Google Allo, η εφαρμογή συνομιλίας, διαθέτει αναγνώριση Αγγλικών, Γερμανικών, Ιαπωνικών, και Πορτογαλικών.

Από την άλλη πλευρά, η Google Assistant διαθέτει ενσωμάτωση Android, κάτι που η Samsung πιθανότατα να μην πετύχει άμεσα κατά την έναρξη της λειτουργίας. Προφανώς, αυτό αποτελεί μια εικασία με βάση προγενέστερες τακτικές των εταιρειών καθώς η Samsung δεν ήταν ποτέ καλή στην ανάπτυξη του δικού της λογισμικού.

Εκτός από την εκτεταμένη υποστήριξη για πολλές γλώσσες, η Bixby φαίνεται να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την κάμερα του smartphone προκειμένου να αναγνωρίσει αντικείμενα ή κείμενα. Το μόνο που έχει ο χρήστης να κάνει είναι να στρέψει την κάμερα σε ένα σημείο και η ψηφιακή βοηθός της Samsung θα προσπαθήσει να το εντοπίσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS