ΑρχικήHow ToΠροσθέστε το Google Assistant σε κάθε Rooted Android Nougat

Προσθέστε το Google Assistant σε κάθε Rooted Android Nougat

Η Google παρουσίασε τα τελευταία της smartphones Pixel και Pixel XL την περασμένη εβδομάδα και ανακοίνωσε ότι το Google Assistant θα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για τις δύο συσκευές για τώρα τουλάχιστον. Ο AI βοηθός έρχεται με περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το Google Now και έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Το Google Assistant μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση online αναζητήσεων, τη διαχείριση του προγράμματός σας, για να σας βρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες, θέσεις, να ελέγχει τον καιρό και πολλά άλλα.Google Assistant

Ο AI βοηθός AI είναι διαθέσιμος μόνο για τα τηλέφωνα Pixel, τα μέλη του XDA Developers φαίνεται να ανακάλυψαν ένα τρόπο για να το ενεργοποιήσετε και σε άλλα smartphones.

Προφανώς, θα πρέπει να επεξεργαστείτε το αρχείο build.prop. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να έχετε μια rooted συσκευή που τρέχει με Android 7.0 και την τελευταία εφαρμογή της Google εγκατεστημένη (έκδοση 6.5.35.21).

Βρείτε το αρχείο build.prop στο smartphone σας και να προσθέσετε τον παρακάτω κώδικα:

ro.opa.eligible_device=true

Μόλις γίνει αυτό, θα εφαρμοστούν οι αλλαγές σας στο αρχείο. Μετά διαγράψτε τη μνήμη cache και τα δεδομένα από την εφαρμογή της Google και επανεκκινήσετε το τηλέφωνο.

Μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη επανεκκίνηση αν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν αμέσως.

Ωστόσο, υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα η συγκεκριμένη μέθοδος να μην λειτουργεί στο smartphone σας.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι αλλαγές στο αρχείο build.prop ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS