Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Η Alibaba μάλλον θα προσφέρει δωρεάν internet στην Ινδία

Η Κινέζικη γιγαντιαία εταιρεία Alibaba θα μπορούσε σύντομα να συμμετάσχει στην αύξηση του αριθμού των φορέων που δίνουν δωρεάν πρόσβαση στο internet στην Ινδία.

alibaba

Η Alibaba η οποία έχει στην κατοχή της την UCWeb, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών και τους παρόχους Wi-Fi στη χώρα για να προσφέρουν δωρεάν δεδομένα στους Ινδούς, ο Jack Huang, ο Πρόεδρος των Overseas Business στο Alibaba Mobile Business εισήχθηκε όπως λέει.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε χαμηλότερα δεδομένα κόστους για τους χρήστες και καλύτερη συνδεσιμότητα, ακόμη και χωρίς κόστος για την σύνδεση. Πάροχοι Wi-Fi και άλλοι παίκτες μπορεί να είναι πιθανοί και ήμαστε σε ομιλίες» δηλώθηκε από το Business Insider India.

Με την δωρεάν πρόσβαση στο internet, η Alibaba έχει ως στόχο να αναπτύξει περαιτέρω την παρουσία της UCWeb στην Ινδία. Τον περασμένο μήνα, η UCWeb ανακοίνωσε τα σχέδια της να επενδύσει 2 δισ Rs ($ 29 εκατομμύρια) στις Ινδικές και Ινδονησιακές αγορές για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τα τελευταία χρόνια , η UCWeb έχει επεκτείνει την υπηρεσία του browser για να χρησιμεύσει ως διανομέας ειδήσεων και πλατφόρμα περιεχομένου. Η εταιρεία είπε τον περασμένο μήνα ότι θέλει να προσελκύσει πάνω από 30.000 self-publishers και bloggers. Η Alibaba απέκτησε την UCWeb το 2014 για ένα ποσό άνω των 1,9 δις $.

«Η Ινδία είναι η πιο κρίσιμη ξένη αγορά για την UCWeb και η επένδυση αυτή θα συμβάλλει στην παγκόσμια mobile internet σε μια εποχή ‘GUF’ (Google, UCWeb και Facebook),» είπε ο Huang. Η πλατφόρμα διανομής ειδήσεων έχει 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα από τα τέλη του περασμένου έτους.

Με πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, η Ινδία έχει την μεγαλύτερη βάση χρηστών Διαδικτύου στον κόσμο, αλλά τα δύο τρίτα δεν έχουν έρθει ακόμη σε απευθείας σύνδεση. Αυτό καθιστά την χώρα ελκυστική για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τους χρήστες τους και το επίπεδο engagement.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *