ΑρχικήReviewsΓνωρίστε την Bixby, την εικονική βοηθό του S8

Γνωρίστε την Bixby, την εικονική βοηθό του S8

Πολυσυζητημένο, πολυφορεμένο, πολυαναμενόμενο…αλλά τα νέα για το Galaxy S8 όλο και πληθαίνουν αν και βρισκόμαστε δύο μήνες μακριά από τα αποκαλυπτήρια.Η τελευταία έκθεση λοιπόν αποκαλύπτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της Bixby, της εικονικής βοηθού.Bixby

Η Samsung σκοπεύει να ενσωματώσει μια εικονική βοηθό στο ανερχόμενο Galaxy S8  η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να διεξάγουν οπτικές αναζητήσεις με την χρήση της κάμερας μέσω της οπτικής αναζήτησης και του εργαλείου OCR. Η εφαρμογή της κάμερας θα έχει το δικό της κουμπί Bixby για την αναζήτηση και την επεξεργασία των στοιχείων που θα εστιάζει το μάτι του χρήστη. Η εικονική βοηθός θα αναλύει την εικόνα και θα προσδιορίζει τα αντικείμενα και το κείμενο που χρειάζονται μέσω των εργαλείων.

Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται ένα χαρακτηριστικό για την επεξεργασία των πληρωμών γεγονός που μας παραπέμπει σε ομοιότητα των χαρακτηριστικών της Bixby με τους εικονικούς βοηθούς της Google αλλά η Samsung προσπαθεί να αποδώσει μια εκτεταμένη λειτουργικότητα.

Η εγκατάσταση της Βixby έχει προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus μαζί με διπλά καμπυλωτές οθόνες. Υποστηρίζεται ότι η Bixby δεν θα αποτελέσει αποκλειστικό προνόμιο της Galaxy S σειράς καθώς πιθανότατα να διατίθενται και στη Galaxy Note σειρά ή σε κάποια mid-range smartphone.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από την Βixby, η Samsung σκοπεύει να εισάγει δύο νέες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων “Shopping” και “ Samsung Pay”.

Η Βixby έρχεται δυναμικά στην αγορά για να ανταγωνιστεί τις εικονικές βοηθούς των άλλων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών όπως Google Assistant, Siri της Apple και Alexa της Amazon.

Αυτά ήταν τα πιο πρόσφατα νέα σχετικά με το Galaxy S8, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του σίγουρα όμως θα προκύψουν όλο και περισσότερα.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS