ΑρχικήinetΈρχεται το επόμενο high-end smartphone της Xiaomi

Έρχεται το επόμενο high-end smartphone της Xiaomi

Μετά την απελευθέρωση του τεράστιου phablet Mi Mix το οποίο διαθέτει μια οθόνη 6,4 ιντσών Quad HD, η Xiaomi σχεδιάζει να προσφέρει στους πελάτες που προτιμούν πολύ μικρότερα τηλέφωνα, μια πολύ ισχυρή εναλλακτική λύση, το Mi S.

Xiaomi

Το Xiaomi Mi S δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, αλλά μερικά slides δείχνουν το τηλέφωνο και τα περισσότερα από τα specs του που έχουν διαρρεύσει.

Το όνομα του τηλεφώνου εμφανίζεται σε μερικά από αυτά τα slides, το οποίο είναι ο λόγος που υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η Xiaomi να το υιοθετήσει, όταν η συσκευή θα αποκαλυφθεί.

Ο συνολικός σχεδιασμός του  Mi S δεν ξεχωρίζει από τα άλλα smartphones της Xiaomi, αλλά δεν βλέπουμε και κανέναν λόγο για την κινεζική εταιρεία να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή.

Το MI S είναι ένα μικρού μεγέθους  smartphone που διαθέτει μια μικρή κυκλική κάμερα στην άνω δεξιά πλευρά, όχι στο κέντρο όπως έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα.

Αλλά το κύριο σημείο πώλησης του Xiaοmi Mi S είναι ο quad-core Qualcomm Snapdragon 821 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, ο οποίος σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και όχι λιγότερο από 128GB αποθηκευτικού χώρου, το κάνει αρκετά ενδιαφέρον τηλέφωνο.

Αμφιβάλλουμε ότι το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει κάρτα microSD, αλλά η προεπιλεγμένη εσωτερική μνήμη πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετή, ακόμη και για τους hardcore χρήστες.

Επιπλέον, το Mi S θα έχει μια μικρή οθόνη 4,6 ιντσών που υποστηρίζει full HD (1080p) ανάλυση. Η πίσω κάμερα των 12-megapixel διαθέτει έναν αισθητήρα Sony IMX378, αλλά υπάρχει και μια δευτερεύουσα κάμερα 4 megapixel στο μπροστινό μέρος.

Το Xiaοmi Mi S τροφοδοτείται από μια μπαταρία 2.600 mAh και θα έχει και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.  Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμή και το πότε θα λανσαριστεί η συσκευή αλλά υποθέτουμε ότι το Xiaomi Mi S θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα. Θα μάθουμε περισσότερα για την διαθεσιμότητα του αφού η κινεζική εταιρεία το επισημοποιήσει.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS