ΑρχικήgamingAsus Rog Ally: Ο αναγνώστης καρτών MicroSD είναι επιρρεπής σε βλάβη

Asus Rog Ally: Ο αναγνώστης καρτών MicroSD είναι επιρρεπής σε βλάβη

Asus Rog Ally

Η Asus επιβεβαίωσε ότι η συσκευή ανάγνωσης καρτών MicroSD στο Rog Ally είναι επιρρεπής σε βλάβη υπό ορισμένες θερμικές συνθήκες.

Δείτε επίσης: ASUS ROG Ally: Τα χαρακτηριστικά του ανταγωνιστή του Steam Deck

Στην τελευταία επίσημη δήλωσή της σχετικά με τα συνεχιζόμενα προβλήματα που επηρεάζουν το Rog Ally, η Asus επιβεβαίωσε μέσω εσωτερικών δοκιμών ότι ο αναγνώστης καρτών MicroSD της φορητής συσκευής είναι επιρρεπής σε βλάβη υπό ορισμένες έντονες θερμικές συνθήκες.

Προκειμένου να αυξηθεί η αξιοπιστία και να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος του ανεμιστήρα, ο κατασκευαστής σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση που θα ρυθμίσει περαιτέρω τις προεπιλεγμένες και ελάχιστες ταχύτητες του ανεμιστήρα της συσκευής. Η συσκευή ανάγνωσης καρτών MicroSD που βρίσκεται κοντά στην έξοδο θερμότητας φαίνεται να είναι η αιτία του προβλήματος σε αυτή την περίπτωση. Μένει να δούμε αν η προσαρμογή του ανεμιστήρα θα επιφέρει ουσιαστική μείωση των θερμοκρασιών για την ασφαλή λειτουργία των καρτών MicroSD.

Asus Rog Ally
Asus Rog Ally

Πρόταση: ASUS: Κρίσιμες ευπάθειες σε routers – Ενημερώστε τα άμεσα!

Την πλήρη δήλωση της Asus σχετικά με το θέμα μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

“Καλησπέρα σε όλους. Η HQ κυκλοφόρησε μια νέα δήλωση σχετικά με τις εργασίες της στον αναγνώστη καρτών SD του Ally:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για την παθιασμένη ανταπόκριση που έχουμε λάβει για το ROG Ally. Η υποστήριξή σας ήταν τεράστια και ανεκτίμητη, γι’ αυτό και δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα. Μετά από επιβεβαίωση από εσωτερικές δοκιμές, υπό ορισμένες συνθήκες θερμικής καταπόνησης η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD ενδέχεται να δυσλειτουργήσει.

Για να αμβλύνουμε το πρόβλημα, θα κυκλοφορήσουμε μια ενημέρωση που θα ρυθμίζει περαιτέρω τις προεπιλεγμένες και ελάχιστες ταχύτητες ανεμιστήρα στη συσκευή για να βελτιώσουμε την αξιοπιστία, διατηρώντας παράλληλα τον θόρυβο του ανεμιστήρα υπό έλεγχο, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτό αποτελεί ανησυχία για πολλούς από εσάς.

Εάν αντιμετωπίζετε επί του παρόντος προβλήματα με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το cl-adrian@asus.com (ΗΠΑ) ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για την περιοχή σας για να σας δώσουμε RMA στη συσκευή σας, την οποία θα ελέγξουμε για τυχόν προβλήματα και θα επισκευάσουμε.”

Διαβάστε επίσης: Asus ROG Ally: Ο ανταγωνιστής του Valve Steam Deck

πηγή πληροφοριών: twistedvoxel.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS