ΑρχικήsecuritySecurity Gateways μονής κατεύθυνσης: θα αντικαταστήσουν τα firewalls;

Security Gateways μονής κατεύθυνσης: θα αντικαταστήσουν τα firewalls;

Security Gateways: Η παρακάτω πληροφόρηση έρχεται από το IoT Solutions World Congress 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη. Ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου ήταν και ο Andrew Ginter, VP στο τμήμα Βιομηχανικής Ασφάλειας στην εταιρεία Waterfall Security. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για Security Gateways μονής κατεύθυνσης.

Μπορούν να αντικαταστήσουν τα τείχη προστασίας (firewalls) σε περιβάλλοντα βιομηχανικού δικτύου; Παρέχουν απόλυτη προστασία στον έλεγχο των συστημάτων και των δικτύων επιχειρήσεων από επιθέσεις που προέρχονται από εξωτερικά δίκτυα.

Οι πύλες μονής κατεύθυνσης είναι μια τεχνολογία που χωρίζεται σε δύο μέρη: υπάρχει μια συσκευή TX που περιέχει ένα laser, και μια συσκευή RX που περιέχει ένα οπτικό δέκτη. security

Τα Security Gateways pairs μπορούν να μεταδώσουν εύκολα πληροφορίες από ένα δίκτυο επιχειρήσεων, αλλά αποτρέπουν τον πολλαπλασιασμό κάθε ιού, επιθέσεις DoS, ανθρώπινο λάθος ή οποιαδήποτε πληροφορία από το προστατευόμενο δίκτυο.

Το λογισμικό της Waterfall Security συγκεντρώνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από κάθε εργασία των διακομιστών που βρίσκονται μέσα στο προστατευόμενο δίκτυο. Το λογισμικό μεταδίδει τα δεδομένα στο εξωτερικό δίκτυο, μέσα από servers ρεπλίκα που περιέχουν τα δεδομένα.

Η Waterfall Security παρέχει δυνατότητες για δεκάδες εικονικές (replicated) βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων του ιστορικού διαδικασιών, διεργασίες βάσεις δεδομένων, συστήματα ελέγχου των servers, διακομιστές OPC, και συσκευών χαμηλού επιπέδου.waterfall-diagram Security Gateways

Οι λύσεις για το replication είναι επίσης διαθέσιμες για file servers, mail servers, print servers, SIEM servers και για άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ενσωμάτωση των σύγχρονων δικτύων σε επιχειρηματικά δίκτυα.

Η διαδικασία του server-replication δεν είναι ορατή σε εξωτερικούς χρήστες, και δεν έχει καμία επίδραση στις αρχικές λειτουργίες των servers. Οι εξωτερικοί χρήστες έχουν πρόσβαση να χρησιμοποιούν τους replicated servers με τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσαν τους αρχικούς servers, χωρίς να αλλάζει κάτι στις διαδικασίες εργασίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS