ΑρχικήinetT-shirt που παίζει Tetris

T-shirt που παίζει Tetris

Το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι Tetris είχε την 30η επέτειο του στις 6 Ιουνίου, και ένας λάτρης του αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο του διαχρονικού παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα T-shirt. Το T-shirt δεν εμφανίζει μόνο το παιχνίδι αλλά μπορεί να το παίζει κιόλας.

tetris

Ενώ κάποια παιχνίδια έρχονται και παρέρχονται, το Τetris έχει αφήσει εποχή και δεν φαίνεται ότι θα χαθεί. Το Τetris, συνεχίζει να αψηφά τις απίστευτες προόδους στα γραφικά που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές σήμερα και καταφέρνει να συγκεντρώσει την προσοχή του gamer μόνο με την ιδέα.

Για να γιορτάσει την 30η επέτειο του Τetris, ο ενθουσιώδης gamer από το Λουξεμβούργο Marc Kerger αποφάσισε να δημιουργήσει μια έκδοση του παιχνιδιού που μπορεί να φορεθεί. Ένα T-shirt που παίζει Τetris.

Ο Kerger χρησιμοποίησε 128 LEDs, μια πλακέτα Arduino Uno microcontroller, 2 κουμπιά ελέγχου, καθώς και δύο ελεγκτές Adafruit Matrix.

Για να λειτουργήσει το παιχνίδι T-shirt χρειάζεται τέσσερις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA, και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Kerger μπορεί να παίξει σε πραγματικό χρόνο πάνω στο κορμί του.

Όταν βέβαια τελειώνει κάποιο επίπεδο, η “οθόνη” εμφανίζει τον αριθμό του επιπέδου και σκορ.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS