ΑρχικήsecurityΗ συμβουλή των WikiLeaks στους OurMine

Η συμβουλή των WikiLeaks στους OurMine

Το να μιμούμαστε τον Sunder Pichai και τον Mark Zuckerberg, μας παρέχει πληροφορίες και βοηθάει τον κόσμο, υποστηρίζουν οι WikiLeaks και συμβουλεύουν τους OurMine hackers.

WikiLeaks

Όταν οι OurMine κάνανε DdoSed στους WikiLeaks, είπανε στους hackers, αντί να σπαταλάνε το χρόνο τους το να τους DdoSing,θα μπορούσαν να παριστάνουν τον CEO της Google, Sunder Pichai και τον CEO του Facebook, Mark Zuckerberg. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερο καλό για τον κόσμο, με το να κλέβουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την Google και το Facebook θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Την προηγούμενη Τρίτη, το Wikileaks δέχτηκε επίθεση από την ελίτ ομάδα hacker που ονομάζεται OurMine, η οποία προηγουμένως είχε εισβάλει στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης των λογαριασμών του Facebook του CEO Mark Zuckerberg, του Travis Kalanick και του CEO της Google Sundar Pichai.

Μετά την επίθεση το WikiLeaks πλησίασε τους OurMine, η συνομιλία μεταξύ των δύο διέρρευσε από το Buzzfeed. Από screenshots που δημοσιεύτηκαν, το πρόσωπο που μιλάει εκ μέρους του WikiLeaks συμβουλεύει τους OurMine για την απόκτηση των πληροφοριών από πλαστοπροσωπίας. Το Wikileaks είπε ότι OurMine θα έπρεπε να είχαν υποδυθεί τους προηγούμενους στόχους τους, αντί απλά να επιτεθεί στα site τους, αποκαλώντας το «τεράστια σπατάλη».

Καθώς η συνομιλία συνεχιζόταν, ο εκπρόσωπος του WikiLeaks πρότεινε στους OurMine ό,τι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που πήραν κατά την απομίμηση του στόχου τους, προκειμένου να το πουλήσουν στο WikiLeaks.

Η WikiLeaks δήλωσε στους OurMine hackers ότι οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να εκθέσουν τις διεφθαρμένες επιχειρηματικές πρακτικές στο Facebook και το Google. Οι OurMine συμφώνησαν με την ιδέα και τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε “διαρροές” στις πηγές του WikiLeaks από τους OurMine hacker.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS