HomeUpdatesiPhone 16: The Capture button could be mechanical

iPhone 16: The Capture button could be mechanical

Υπήρξαν πολλές φήμες για το iPhone 16 και την πιθανή ενσωμάτωση ενός Capture button, όμως οι τελευταίες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να είναι μηχανικό.

apple iphone 16 capture button

Παρά το γεγονός ότι το iPhone 16 της Apple δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τον Σεπτέμβριο του 2024, οι φήμες δεν έχουν σταματήσει να εξαπλώνονται. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα Capture button τουλάχιστον στα μοντέλα iPhone 16 Pro, αν και η μορφή που θα έχει εξακολουθεί να αμφισβητείται.

Read more: iPhone 16: The main models are about to get a major upgrade

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη της σειράς αυτής αναφέρουν ότι το Capture button είναι μηχανικό και διαθέτει επιπλέον Functions. Θα είναι ευαίσθητο στην αφή, επιτρέποντας στους χρήστες να σύρουν για να προσαρμόσουν τα επίπεδα ζουμ.

Δεδομένου ότι το Capture button μπορεί να πιεστεί, το καθιστά μηχανικό, κάτι που διαφέρει από προηγούμενες φήμες. Ένας μηχανικός διακόπτης που ανταποκρίνεται στην αφή μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρων, αν και μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην Application his.

Ένα τέτοιο κουμπί θα δημιουργούσε προβλήματα για τους κατασκευαστές θηκών. Η ευαίσθητη στην αφή επιφάνειά του πιθανότατα δεν θα μπορούσε να προστατευθεί, ενώ θα απαιτούσε επίσης αρκετό χώρο για να λειτουργήσει η half-press λειτουργία.

Η Apple φαίνεται να δοκιμάζει τη Possibility αυτή σε όλα τα μοντέλα του iPhone 16, αλλά ίσως να μη μπορεί να είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις.

capture button

See also: iPhone 16: Improved Microphones and Improved Siri with AI

Οι φήμες αυτές ίσως να αληθεύουν, καθώς σε αυτό το σημείο το Capture Button φαίνεται πιθανό, ο design και τα χαρακτηριστικά του όμως εξακολουθούν να αμφισβητούνται.

Η Apple έχει ανακοινώσει ότι τον Σεπτέμβριο του 2024 θα αποκαλύψει τη νέα σειρά iPhone 16. Αναμένεται ότι τα μοντέλα θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, ενώ όλα τα επαγγελματικά μοντέλα θα εξοπλίζονται με tetraprism κάμερα.

Source: appleinsider.com

spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS