ΑρχικήinetΤο Facebook διορθώνει bug που επιτρέπει εμφάνιση των views

Το Facebook διορθώνει bug που επιτρέπει εμφάνιση των views

FacebookΤο Facebook αφαιρεί τον μετρητή των views από τα posts των χρηστών του.

Αν πριν δυο μέρες ήσουν στο social network απ΄το κινητό σου και ήσουν λιγάκι προσεκτικός δεν γίνεται να μην πρόσεξες ότι πέρα από τα σχόλια και τα likes εμφανίζονταν κι άλλο ένα νούμερο που έδειχνε πόσοι άνθρωποι είχα δει κάποιο συγκεκριμένο post.

Αυτό δεν ήταν άλλο ένα νέο feature που λάνσαρε το δημοφιλές network που αρέσκεται στις συχνές εκπλήξεις, αλλά ένα bug, το οποίο εν τέλει διορθώθηκε από τους προγραμματιστές του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου.

Όπως μπορείς να δεις από την φωτογραφία που ακολουθεί, τα views counters λειτουργούσαν παρόμοια με αυτά που εμφανίζονται σε ένα video στο social network και παρείχαν μια γεύση του πόσο δημοφιλής ήταν κάποια ανάρτηση και το πόσοι χρήστες είχαν πρόσβαση σ’ αυτήν.

fb bug

Το bug επηρέασε και τα δικά σου αλλά και τα posts των άλλων, οπότε μπορούσε κανείς να διαπιστώσει πόσο δημοφιλείς ήταν οι αναρτήσεις του αλλά και να τις συγκρίνει με αυτές των φίλων του. Το bug δεν επηρέασε μόνο το profiles, αλλά και τις Pages, δίνοντας την δυνατότητα να τεσκάρεις ποιές εταιρείες έχουν όντως μεγάλη απήχηση στο κοινωνικό δίκτυο ασχέτως με τους followers τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS