ΑρχικήinetΝέες εναλλακτικές στο Like ετοιμάζει το Facebook

Νέες εναλλακτικές στο Like ετοιμάζει το Facebook

facebook like emojisTo Facebook ετοιμάζεται να δοκιμάσει ένα νέο feature αντιδράσεων στα posts, που θα επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με πολλά περισσότερα απ’ το περιβόητο statement του Like, κι όλα αυτά σύμφωνα με την αναφορά του ισπανικού Engadget.

Το site, δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα μακέτες του νέου feature, το οποίο προσθέτει μια γκάμα από emoticons πέρα από την βασική επιλογή του «αντίχειρα» των Likes. Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές το site, αναφέρει όι η δυνατότητα αυτή θα λάβει σάρκα και οστά στα accounts των Ισπανών και Ιρλανδών χρηστών κιόλας από την Παρασκευή!

Η αναφορά αυτή έπεται μιας ανακοίνωσης του ιδρυτή και CEO του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου όλων των εποχών, Mark Zuckerberg, όπου ανέφερε ερωτώμενος δημόσια τον περασμένο μήνα ότι το site έχει ξεκινήσει να δουλεύει σε νέους τρόπους έκφρασης πέρα από την επιλογή του Like. Το σύνολο των νέων διαθέσιμων «αντιδράσεων» που δημοσιεύτηκαν από το ισπανικό site, δεν περιέχει το πολυσυζητημένο Dislike button, αλλά περιλαμβάνει θυμωμένες και στεναχωρημένες φατσούλες emoticon. Επίσης προστίθενται εικονίδια που απεικονίζουν μια καρδούλα, ένα χαμογελαστό πρόσωπο, ένα σοκαρισμένο πρόσωπο και ένα που φαίνεται να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Το Facebook έχει εισάγει πρόσφατα νέα εργαλεία για να καταστήσει ευκολότερη για τους χρήστες την προσαρμογή των προφίλ και των αναρτήσεών τους. Αυτό τον μήνα, λανσάρει ένα χαρακτηριστικό doodle τύπου Snapchat, που επιτρέπει στους χρήστες να ζωγραφίσουν πάνω σε φωτογραφίες, αλλά και την δυνατότητα ανάρτησης κινούμενων εικόνων (gif).

Σύμφωνα με το Engadget, τα νέα εικονίδια, θα εμφανίζονται κάτω από τα posts των χρηστών αλλά και των σελίδων. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το site σκοπεύει να εφαρμόσει το νέο feature και εκτός συνόρων των δύο χωρών που προαναφέρθηκαν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS