ΑρχικήinetΗ NVIDIA παρουσιάζει το νέο Quadro Graphics Driver

Η NVIDIA παρουσιάζει το νέο Quadro Graphics Driver

nvidia-quadro-354-13-graphics-driver-is-up-for-grabs-download-now-491894-2

Μόλις τώρα, η Nvidia ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της όγδοης έκδοσης του οδηγού γραφικών Quadro για τον R352 driver branch, δηλαδή την έκδοση 354.56, το οποίο εγκαθιστά το nView Desktop Manager 146.90, και υπόσχεται βελτιώσεις στην παρουσίαση και επιδιορθώσεις απόδοσης της συμβατότητας εργασίας.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, ο παραγωγός έχει προσκομίσει έξι downloadable εκτελέσιμα, τέσσερα από τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για desktop όσο και για notebook διαμορφώσεις που λειτουργούν κάτω από μία από τις Windows 7, 8, 8.1, ή 10 πλατφόρμες της Microsoft.

Όσον αφορά τα άλλα δύο εκτελέσιμα, τα αρχεία αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να λειτουργούν με κάρτες γραφικών Quadro SDI, οι οποίες τροφοδοτούνται από ένα λειτουργικό σύστημα Windows Vista ή Windows 7. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλα τα αρχεία ισχύουν και για τις δύο 32- και 64-bit αρχιτεκτονικές των αντίστοιχων OSes τους.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να είστε σίγουροι για αυτή τη νέα έκδοση, αποθηκεύστε πρώτα το κατάλληλο πακέτο για τη διαμόρφωσή σας, τρέξτε το, και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη εγκατάσταση.

Επιπλέον, μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος, ώστε να επιτραπεί σε όλες να τις αλλαγές να εγκατασταθούν σωστά. Αν ο οδηγός δεν το ζητήσει αυτό αυτόματα, φροντίστε να πραγματοποιήσει αυτήν την διαδικασία με το χέρι.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε αυτά τα αρχεία μόνο σε έγκυρες πλατφόρμες. Η εφαρμογή τους σε άλλα OSes μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα σφάλματα ή δυσλειτουργίες.

Τούτου λεχθέντος, κατεβάστε το NVIDIA Quadro Graphics Driver 354.56, εφαρμόστε το στο σύστημά σας, και να ελέγχετε συνεχώς την ιστοσελίδα για να μένετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS