ΑρχικήinetΤο Steam Halloween έχει σχεδόν 2.000 παιχνίδια σε έκπτωση

Το Steam Halloween έχει σχεδόν 2.000 παιχνίδια σε έκπτωση

steam-halloween-sale-έκπτωση

Η προώθηση της έκπτωσης έχει οριστεί να τελειώσει στις 2 Νοεμβρίου

Το νέο Steam Halloween Sale έφτασε και έχει σχεδόν 2.000 παιχνίδια με έκπτωση για τις επόμενες ημέρες. Με τόσες πολλές μειώσεις στις τιμές, είναι αδύνατο να μην βρείτε κάτι που αξίζει το χρόνο και τα χρήματά σας.

Η Valve χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να οργανώσει τις εκπτώσεις του Steam, και το Halloween ήταν μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Valve δεν το ανακοίνωσε αυτό εκ των προτέρων, και στηρίζεται στο ότι θα κάνει έκπληξη στον κόσμο. Υπήρξαν κάποιες φήμες ότι μια νέα έκπτωση ήταν έτοιμη να γίνει, και οι παίκτες γνωρίζουν ότι τέτοιες διακοπές συνήθως συνοδεύονται από μειώσεις των τιμών.

Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε ότι δεν είναι μια τρομερά ελκυστική έκπτωση, παρά το μεγάλο αριθμό των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα. Οι περισσότεροι από τους μεγάλους τίτλους έχουν μόνο περικοπές τιμών γύρω στο 30%, το οποίο δεν είναι πολύ, όταν η συνολική τιμή του παιχνιδιού είναι $ 60 (€ 60). Είμαι βέβαιος ότι ανάμεσα σε τόσους τίτλους οι άνθρωποι θα βρουν κάτι για να αγοράσουν, αλλά θεωρείται μια χαμένη ευκαιρία για το Steam.

Το Black Friday είναι κοντά

Μια άλλη σημαντική έκπτωση πλησιάζει σύντομα, και είναι πιθανό ότι θα δούμε μια ακόμα προσφορά από τους Θεούς της Valve όταν το Black Friday θα κυκλοφορήσει, αλλά είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Υπήρξαν κάποιες σκόρπιες εκπτώσεις του Black Friday τα τελευταία χρόνια, η πιο πρόσφατη από τις οποίες είναι το 2013.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σίγουρα θα υπάρξει Χειμερινή Έκπτωση επίσης, έτσι ώστε το ημερολόγιο των gamers PC είναι αρκετά πλήρες.

Οπότε, τι μπορούμε να πάρουμε για το buck μας; Υπάρχει μία ωραία μείωση τιμών για το GTA V, το Witcher 3: Wild Hunt, Shadow of Mordor, Bioshock Infinite, Left 4 Dead 2, Soma, Dying Light, και μερικά ακόμα. Κάποιοι από εσάς ίσως παρατηρήσετε ότι ορισμένα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με το Halloween, αλλά αυτό δεν είναι το νόημα της έκπτωσης.

Απολαύστε το!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS