ΑρχικήinetΤο MIPS Creator Ci40 Developer Board κυκλοφόρησε για τα projects Internet of...

Το MIPS Creator Ci40 Developer Board κυκλοφόρησε για τα projects Internet of Things

ci40_01-creator

Ένα νέο MIPS Creator Ci40 Developer Board, έχει κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα από την Imagination Technologies , που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην οικοδόμηση των project που βασίζονται στο Internet of Things  , όπως τα έξυπνα προϊόντα για το σπίτι, τα wearables, ή άλλες συσκευές χαμηλής ισχύος συνδεδεμένων με το Διαδίκτυο.

Ο μικροϋπολογιστής του Creator Ci40 βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική έκδοση του Creator Ci20 που είναι τώρα διαθέσιμο στην αγορά στην τιμή των £ 50 ή $ 65 και προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο Android και την πλατφόρμα ανάπτυξης της Linux.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελευταία προσθήκη στη σειρά με τη μορφή του  Creator Ci40 αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και η Alexandru Voica από τους MIPS επεξεργαστές εξηγεί περισσότερα:

“Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία, μπορείτε επίσης να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα. Εγγυόμαστε εμείς ότι δεν είναι spam, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης όταν το σύστημα προ-παραγγελίας ενεργοποιηθεί.

Ελπίζω ότι έχετε απολαύσει το Sneak Peek του τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια της Imagination. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο Creator, και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να σας πoύμε πάνω σε τι θα δουλέψουμε αργότερα. Τροφοδοτούμενος από την πιο καινοτόμο αρχιτεκτονική της CPU που οποιοσδήποτε σχεδιαστής της SoC θα μπορούσε να επιθυμήσει, ο Creator Ci40 περιέχει μερικές βασικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας τεχνολογίας multithreading MIPS ΜΤ που χρησιμοποιείται από το Mobileye στο εσωτερικό του πρόσφατα γνωστοποιημένου τσιπ EyeQ4 ADAS.”

Μόλις περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις τιμές καθώς και τη διαθεσιμότητά του σε όλο τον κόσμο γίνουν γνωστές, εμείς θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους όπως πάντα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS