ΑρχικήsecurityΟ πρώην διευθυντής της NSA θα καταθέσει "τουλάχιστον" 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για...

Ο πρώην διευθυντής της NSA θα καταθέσει “τουλάχιστον” 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την ανίχνευση κακόβουλων χάκερ

Keith

Σε μια συνέντευξη του πρώην Γενικού Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, Keith Alexander, ο Shane Harris της Εξωτερικής Πολιτικής έμαθε ότι σχεδιάζει να καταθέσει “τουλάχιστον” εννέα αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας και, ενδεχομένως, τέτοιες που να σχετίζονται με την τεχνολογία για την ανίχνευση εισβολέων στο δίκτυο.

Ο  Keith άφησε το κυβερνητικό του αξίωμα στις αρχές του 2014 και ίδρυσε μια ιδιωτική εταιρεία, την IronNet για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με ανώνυμους επιχειρηματικούς εταίρους. Ο Keith δήλωσε ότι οι συνεργάτες του τον βοήθησαν να δημιουργήσει τη “μοναδικό” μέθοδο για την ανίχνευση των hackers και σχεδιάζει να την κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Φυσικά, ο ίδιος ο Keith είχε απεριόριστη πρόσβαση σε διαβαθμισμένες επιχειρήσεις ασφαλείας από το 2005, όταν ανέλαβε την ευθύνη της NSA, έως το 2014, όταν αποσύρθηκε.

Από την έναρξη της IronNet, ο Keith παρέχει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του σε μεγάλες εταιρείες, ιδιαίτερα τις εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου, ​​και αποκτά αμοιβές μέχρι $1 εκατομμύριο το μήνα. Αυτό το αστρονομικό ποσό ήταν αρκετό για έναν ομοσπονδιακό εκπρόσωπο να υποδηλώσει ότι  ο Keith θα μπορούσε να αποκαλύπτει ή να κάνει κατάχρηση εμπιστευτικών πληροφοριών.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS