ΑρχικήinetΤο πρώτο Special Edition smartphone της Nothing Phone 2a

Το πρώτο Special Edition smartphone της Nothing Phone 2a

Το Nothing Phone 2a Special Edition, είναι μια τολμηρή προσθήκη στα smartphones της εταιρείας τεχνολογίας με έδρα το Λονδίνο. Όταν παρακολουθήσαμε το σχεδιαστικό ταξίδι του Phone 2a στην αρχή της χρονιάς, ήταν σαφές ότι η ομάδα της Nothing ένιωσε ότι αυτό το προϊόν ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτικό της ιδιότυπης αισθητικής τους.

Δείτε επίσης: MHN αγοράσετε Android κινητό μέχρι να βγει το Nothing Phone 3

Όχι μόνο οι αναβαθμισμένες κάμερες και το αναθεωρημένο λογισμικό του Phone 2a παρείχαν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από τα δύο πρώτα τηλέφωνα Nothing, αλλά και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός υλικού αντιπροσώπευε σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία “inside out” που χαρακτήριζε τη μάρκα από την αρχή.

Nothing Phone 2a

Το νέο Special Edition smartphone είναι μια “γιορτή χρωμάτων”, που βασίζεται σε κουκκίδες του κόκκινου που έχουν χαρακτηρίσει τα προϊόντα Nothing από την αρχή, πριν μεταβεί στο έντονο κίτρινο που πρόσφατα κυκλοφόρησε στα Nothing Ακουστικά. Το Special Edition περιέχει και μια πινελιά μπλε χρώματος για να μεταμορφώσει το Phone 2a σε μια γιορτή χρωμάτων, τύπου Mondrian.

Η αγορά των smartphone έχει παραμείνει μονόχρωμη για πάρα πολύ καιρό. Ακόμη και οι καλαίσθητες αποχρώσεις της Google και η περιστασιακή εμφάνιση χρωμάτων από την Apple, δεν μπορούν να αναπληρώσουν τα εκατομμύρια και εκατομμύρια των ασπρόμαυρων συσκευών που μας επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας.

Δείτε ακόμα: Nothing Phone 2A: Kυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το Phone 2a Special Edition“, λέει ο Adam Bates, Διευθυντής Σχεδιασμού της Nothing. “Είναι το πρώτο προϊόν που εξερευνά την κύρια χρωματική μας παλέτα. Η συνολική του αισθητική παραπέμπει σε μερικούς από τους ήρωες του σχεδιασμού μας από το παρελθόν, ενώ δημιουργεί μια νέα έκφραση για ένα smartphone.

Αυτοί οι ήρωες σχεδίασης είναι σχεδόν βέβαιο ότι περιλαμβάνουν τον ίδιο τον Piet Mondrian, με ίσως μια παύλα από τον Gerrit Rietveld, αλλά και τον χάρτη του μετρό της Νέας Υόρκης του 1972 του Massimo Vignelli, μια αναγνωρισμένη έμπνευση για τον τρόπο με τον οποίο το «γυμνό» περίβλημα του Nothing αποκαλύπτει τις κορδέλες των συνδετήρων και των κυκλωμάτων του.

Δείτε επίσης: Η Nothing επιβεβαιώνει το Phone 2A μετά τις φήμες

Το Special Edition μοιράζεται τις ίδιες προδιαγραφές με το stock Phone 2a – επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7200 Pro, μπαταρία 5.000 mAh, ευέλικτη οθόνη AMOLED 6,7”, 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και διπλές πίσω κάμερες 50 MP. Η Nothing επισημαίνει ότι το Phone 2a έχει λάβει τουλάχιστον 13 ενημερώσεις από τότε που κυκλοφόρησε, καθεμία από τις οποίες βελτιώνει και προσθέτει νέες λειτουργίες και ικανότητες στο λειτουργικό σύστημα του smartphone. Η πιο πρόσφατη περιλάμβανε την ενσωμάτωση ChatGPT (όταν συνδυάζεται με ένα από τα προϊόντα ήχου Nothing ή CMF by Nothing), φέρνοντας ερωτήματα συνομιλίας που βασίζονται σε AI στη συσκευή σας.

Πηγή: wallpaper

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS