ΑρχικήinetNothing Phone 2A: Kυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου

Nothing Phone 2A: Kυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου

Με αναμονή και προσδοκία, η Nothing επιτέλους αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Phone 2A στις 5 Μαρτίου!

Με αναμονή και προσδοκία, η Nothing επιτέλους αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Phone 2A στις ΗΠΑ στις 5 Μαρτίου!

Η Nothing ανακοίνωσε σήμερα μέσω ενός νέου βίντεο ότι το επερχόμενο της τηλέφωνο 2Α θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου και επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ ως μέρος ενός “Προγράμματος Προγραμματιστών” αντί για μια ευρεία, επίσημη κυκλοφορία. Δεν δόθηκαν προδιαγραφές, εικόνες ή τιμές για τη συσκευή – για αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη ανακοίνωση τον επόμενο μήνα, όταν θα λάβουμε επίσης πλήρεις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα προγραμματιστών της Nothing. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. GMT (6:30 π.μ. Ανατολική Ώρα), επιβεβαίωσε η εταιρεία στο X.

Δείτε επίσης: iPhone SE: Θα διαθέτει Dynamic Island αντί για Notch;

Το Πρόγραμμα Προγραμματιστών ακούγεται σαν μια παρόμοια προσέγγιση κυκλοφορίας με εκείνη που ακολούθησε η Nothing με το αρχικό της τηλέφωνο 1, το οποίο έφθασε στις ΗΠΑ ως μέρος μιας “Μέλους Βήτα” που είδε ενδιαφερόμενους πελάτες να πληρώνουν 299 δολάρια για να “δοκιμάσουν” το τηλέφωνο. Αντίθετα, το περασμένο έτος το phone 2 έλαβε μια πιο επίσημη κυκλοφορία στις ΗΠΑ. Κανένας πάροχος δεν το πούλησε απευθείας και δεν ήταν πιστοποιημένο να λειτουργεί στη Verizon, αλλά ήταν πλήρως συμβατό με τόσο το T-Mobile όσο και το AT&T.

Η Nothing δεν έχει επιβεβαιώσει ρητά ότι το Phone 2Α θα είναι μια πιο οικονομική εναλλακτική στο τηλέφωνο 2, αλλά είναι έντονα υπαινιγμένο. Το σημερινό βίντεο περιείχε μια καθοδηγητική ερώτηση σχετικά με το πώς σχεδιάζει η εταιρεία να “κάνει αυτό το τηλέφωνο φθηνότερο”, μόνο για τον CEO της Nothing Carl Pei να αρνηθεί πονηρά να επιβεβαιώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση.

Δείτε ακόμα: Vision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον επαναφέρουν στο κατάστημα

Στην απουσία επίσημων πληροφοριών σχετικά με το phone 2Α, το εργοστάσιο φήμης έχει εργαστεί σκληρά για να συμπληρώσει τα κενά. Αναφορές υποδεικνύουν ότι το τηλέφωνο έχει οριστεί να κοστίζει λιγότερο από 400 ευρώ στην ΕΕ, που μεταφράζεται σε περίπου 430 δολάρια στις ΗΠΑ, και να έχει εξοπλιστεί με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7200.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό του τηλεφώνου, υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές, συμπεριλαμβανομένης μιας διαρροής που αργότερα αποσύρθηκε. Αυτό αφήνει την διαρροή σχεδιασμού που παρατηρήθηκε από τον Dylan Roussel ως τον πρώτο διεκδικητή, που υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έρθει με μια απλοποιημένη διεπαφή Glyph που αποτελείται μόνο από τρεις φωτεινές ταινίες αντί για τις 11 που βρίσκονται στο τηλέφωνο 2. Οι διπλές κάμερες του μπορεί να είναι οριζόντιες στο κέντρο της πίσω πλευράς του τηλεφώνου σαν ένα ζευγάρι ματιών, υποστηρίζοντας το σύνθημα “Δείτε τον κόσμο μέσα από φρέσκα μάτια” της Nothing για το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Βίντεο με “πιλότο” που φορά Apple Vision Pro προκαλεί οργή

Παρόλο που δεν εμφανίζει έναν επίσημο σχεδιασμό του τηλεφώνου, το σημερινό βίντεο περιλαμβάνει σκίτσα έννοιας του phone 2Α που ταιριάζουν με τη διαρροή του Roussel.Ενώ η πλήρης κυκλοφορία δεν είναι παρά μέχρι τον επόμενο μήνα, η Nothing διοργανώνει μια εκδήλωση στη Βαρκελώνη στις 27 Φεβρουαρίου για να συμπίπτει με το MWC.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS