ΑρχικήinetΔιακοπή λειτουργίας του iMessage

Διακοπή λειτουργίας του iMessage [Ενημέρωση: Η υπηρεσία αποκαταστάθηκε]

Η υπηρεσία iMessage, την οποία χρησιμοποιούν οι χρήστες Apple για την αποστολή μηνυμάτων, αντιμετώπισε πρόσφατα διακοπή λειτουργίας, προκαλώντας αναστάτωση σε πολλούς χρήστες.

imessage

Σύμφωνα με αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα και τον ιστότοπο Down Detector, τα μηνύματα είτε δεν αποστέλλονταν είτε χρειάζονταν πολύ χρόνο για να παραδοθούν. Αρχικά, η σελίδα Κατάσταση Συστήματος της Apple δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα, γεγονός που προκάλεσε επιπλέον σύγχυση στους χρήστες.

Ωστόσο, η Apple αργότερα επιβεβαίωσε τη διακοπή, ενημερώνοντας ότι η υπηρεσία αποκαταστάθηκε. Σύμφωνα με την Apple, η διακοπή διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, από τις 2:49 μ.μ. έως τις 3:35 μ.μ. Η διακοπή δεν επηρέασε μόνο το iMessage, αλλά και άλλες υπηρεσίες της Apple, όπως το FaceTime, το HomeKit και το Apple Messages για επιχειρήσεις.

Δείτε επίσης: To iMessage θα λάβει προστασία quantum computer με το iOS 17.4

Αν και η υπηρεσία αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα, το περιστατικό υπενθυμίζει πόσο εξαρτημένοι είναι οι χρήστες από τις ψηφιακές υπηρεσίες της Apple. Πολλοί εκφράζουν ανησυχίες για την αξιοπιστία των υπηρεσιών αυτών, ειδικά όταν πρόκειται για καθημερινή επικοινωνία και επαγγελματικές συναλλαγές.

Η Apple δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της διακοπής λειτουργίας του iMessage, αλλά οι χρήστες ευελπιστούν ότι η εταιρεία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

imessage υπηρεσία apple

Μέχρι τότε, οι χρήστες παραμένουν σε επιφυλακή για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία των επικοινωνιών τους.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS