ΑρχικήinetΤα preview updates στα Windows 11 22H2 Home και Pro λήγουν στις...

Τα preview updates στα Windows 11 22H2 Home και Pro λήγουν στις 26 Ιουνίου

Η Microsoft υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι οι εκδόσεις Windows 11 22H2 Home και Pro θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μη ασφαλή preview updates έως τις 26 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Windows 11: Υποχρεωτική κρυπτογράφηση SMB για τις εξερχόμενες συνδέσεις

preview updates Windows 11

Οι προαιρετικές ενημερώσεις κυκλοφορούν κάθε τέταρτη εβδομάδα του μήνα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διορθώσεις και βελτιώσεις, πριν κυκλοφορήσουν για όλους τους πελάτες με το Patch Tuesday του επόμενου μήνα.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, οι προεπισκοπήσεις ενημερώσεων για τα Windows 11 22H2 θα συνεχίσουν να διατίθενται για τους χρήστες Home και Pro έως το τέλος του Ιουνίου.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η ημερομηνία αυτή έχει αλλάξει από τις 27 Φεβρουαρίου, με βάση τα σχόλια των χρηστών, προκειμένου να επωφεληθούν περισσότεροι χρήστες από τη συνεχή προσέγγιση καινοτομίας της εταιρείας στις ενημερώσεις των Windows, η οποία περιλαμβάνει την πιο συχνή κυκλοφορία νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων.

Η Microsoft δήλωσε πως “οι εκδόσεις Home, Pro, Pro Education και Pro για Workstations των Windows 11, έκδοση 22H2 θα λαμβάνουν μη-ασφαλή preview updates μέχρι τις 26 Ιουνίου 2024.

Δείτε ακόμα: Windows 11 KB5031354: Κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Τέλος εξυπηρέτησης τον Οκτώβριο του 2024

Η εταιρεία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στις ημερομηνίες λήξης υποστήριξης για τα Windows 11 22H2, με τις εκδόσεις Home και Pro να φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης στις 8 Οκτωβρίου 2024 και οι εκδόσεις Enterprise και Education στις 14 Οκτωβρίου 2025, σύμφωνα με την Πολιτική Modern Lifecycle της Microsoft.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η Microsoft άρχισε να εγκαθιστά με εξαναγκασμό τα Windows 11 23H2, την τελευταία έκδοση των Windows, σε συστήματα που είναι επιλέξιμα και έχουν φτάσει ή είναι πολύ κοντά στην ημερομηνία λήξης της υπηρεσίας τους.

Η υποχρεωτική εφαρμογή έρχεται μετά την ενημέρωση των συστημάτων Windows 11 21H2 που τρέχουν πολλαπλές εκδόσεις των Windows, η οποία αυτομάτως ενημερώθηκαν σε Windows 11 22H2 πριν φτάσουν στο τέλος της υποστήριξης τους τον Οκτώβριο του 2023.

Τα Windows 11, έκδοση 23Η2 (επίσης γνωστά ως το Windows 11 2023 Update), κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου, έναν μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του σε επιχειρηματικές συσκευές που είχαν εγγραφεί στο Release Preview Insider Channel.

Δείτε επίσης: Η Microsoft θα καταργήσει σύντομα το app «Movies & TV» από τα Windows 11

Η αντίδραση των χρηστών στις νέες ενημερώσεις είναι συχνά μια μίξη ανακούφισης και ανησυχίας. Ανακούφιση, επειδή οι ενημερώσεις συχνά φέρνουν βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία τους. Ανησυχία, επειδή οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμοστούν ή να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Μερικοί χρήστες είναι ενθουσιασμένοι με τις νέες ενημερώσεις, ειδικά αν περιλαμβάνουν λειτουργίες που έχουν ζητήσει ή αναμένουν. Αυτό μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση του χρήστη και να τους κάνει να νιώθουν ότι συμμετέχουν περισσότερο στη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος. Ωστόσο, υπάρχουν και χρήστες που αντιδρούν αρνητικά στις νέες ενημερώσεις. Μπορεί να νιώθουν ότι οι αλλαγές είναι περιττές ή δυσνόητες, ή μπορεί να ανησυχούν για το πώς θα επηρεάσουν την απόδοση του προϊόντος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και απομάκρυνση από το προϊόν.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS