ΑρχικήgamingApple Arcade: Έρχονται τρία νέα παιχνίδια τον Απρίλιο

Apple Arcade: Έρχονται τρία νέα παιχνίδια τον Απρίλιο

Η Apple ανακοίνωσε ότι τρία νέα παιχνίδια θα έρθουν στο Apple Arcade στις 4 Απριλίου: Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+ και Sago Mini Trips+. Επιπλέον, τα υπάρχοντα παιχνίδια Crossy Road Castle και Solitaire Stories θα είναι διαθέσιμα στο Apple Vision Pro από τις 25 Απριλίου.

Apple Arcade νέα παιχνίδια

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα νέα παιχνίδια που έρχονται:

Puyo Puyo Puzzle Pop από τη SEGA

Το Puyo Puyo Puzzle Pop έχει δημιουργηθεί από την ομάδα του αρχικού παιχνιδιού Puyo Puyo. Είναι ο νεότερος τίτλος του κλασικού ιαπωνικού puzzle game franchise. Έρχεται αποκλειστικά στο Apple Arcade με μια πρωτότυπη ιστορία, 24 χαρακτήρες και real-time multiplayer battles με έως και τέσσερις παίκτες.

Δείτε επίσης: Contra: Operation Galuga Ελληνικό Review

Super Monsters Ete My Condo+ από την PikPok

Πρόκειται για ένα action puzzle game, που επιστρέφει σε mobile συσκευές με ανανεωμένα γραφικά. Οι παίκτες πρέπει να σύρουν και να ταιριάξουν τα ίδια χρωματιστά διαμερίσματα για να κερδίσουν πόντους και να ταΐσουν τα αχόρταγα τέρατα.

Sago Mini Trips+ από την Sago Mini

Το Sago Mini Trips+ συγκεντρώνει τέσσερα αγαπημένα παιχνίδια από τη σειρά Sago Mini: Road Trip, Boats, Planes και Trains. Οι παίκτες μπορούν να ταξιδέψουν σε μακρινούς προορισμούς με τους φίλους τους Sago Mini και να ανακαλύψουν πολλές εκπλήξεις.

Όλα τα παιχνίδια στο Apple Arcade είναι χωρίς διαφημίσεις και δεν προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Dragon’s Dogma 2: Κυκλοφόρησε ο δημιουργός χαρακτήρων

Το Apple Arcade κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του App Store. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία και παρέχει πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια σε iPhone, iPad, Mac, Apple TV και Vision Pro. Κάθε τόσο, η Apple προσθέτει νέους συναρπαστικούς τίτλους.

Η προσθήκη νέων παιχνιδιών ενισχύει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Apple Arcade, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές. Με την προσθήκη τριών νέων παιχνιδιών, οι χρήστες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να βρουν παιχνίδια που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους και να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Νέο Lego Set Έμπνευσης από το Batman: The Animated Series

Επιπλέον, η προσθήκη νέων παιχνιδιών ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του Apple Arcade σε σχέση με άλλες gaming πλατφόρμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple Arcade αύξησε πριν μερικούς μήνες την τιμή του στα 6,99 $ το μήνα. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα νέο iPhone, iPad, Mac ή Apple TV λαμβάνουν δωρεάν τρεις μήνες Apple Arcade.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS