ΑρχικήgamingΝέο Lego Set Έμπνευσης από το Batman: The Animated Series

Νέο Lego Set Έμπνευσης από το Batman: The Animated Series

Εντυπωσιακό Lego set αποτίνει φόρο τιμής στο Batman: The Animated Series με μοναδική αισθητική και λεπτομέρειες.

Το Lego έχει, φυσικά, δημιουργήσει πολλά σετ με τον Batman στο πέρασμά του. Αλλά πώς μπορείς να αιχμαλωτίσεις τη μοναδική αισθητική μιας από τις πιο εμβληματικές προσαρμογές του χαρακτήρα – την θρυλική σειρά Batman: The Animated Series – με το τούβλο; Δεν είναι το παραδοσιακό σετ παιχνιδιού που μερικοί ίσως ελπίζαν, αλλά αυτή η νέα κατασκευή είναι πιθανώς όσο καλή μπορείς να πάρεις.

Δείτε ακόμα: WB: Μετά την Αποτυχία του Suicide Squad, αλλάζει στρατηγική

Σήμερα, το Lego αποκάλυψε το Batman: The Animated Series Gotham City, ένα σετ 4.210 κομματιών για να τιμήσει το 2024 ως την 85η επέτειο του Batman. Με βάση τη σειρά των κατασκευάσιμων έργων τέχνης της εταιρείας, το σετ είναι πιο κοντά σε ένα κατασκευάσιμο 3D έργο ζωγραφικής παρά σε ένα παραδοσιακό σετ Lego, απεικονίζοντας το αρχιτεκτονικό στυλ με επιρροές από την αρχιτεκτονική του αρτ ντεκό της Γκόθαμ και αρκετούς κύριους τόπους από τη σειρά, όπως το Δικαστήριο της Γκόθαμ, το Άρκαμ Άσυλο, το λούνα παρκ του Joker, και πολλά άλλα – μαζί με ένδειξη αυγών του Πάσχα, όπως μικρές κατασκευάσιμες εκδόσεις του Batmobile και του Batwing, και φυσικά, ο νυχτερινός ουρανός φωτίζεται με το θρυλικό Bat Signal.

Δείτε ακόμα: Νέο παιχνίδι της Respawn στον ορίζοντα: ΔΕΝ είναι το Titanfall 3

Είναι ένα πολύ ωραίο σετ που αξιοποιεί την αισθητική μοναδικότητα του πρωτότυπου υλικού του με έναν διασκεδαστικό τρόπο, αλλά… δεν θα μπορούσες πραγματικά να κάνεις Lego Batman: The Animated Series χωρίς τουλάχιστον μερικές φιγούρες, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς, το σετ της Γκόθαμ θα περιλαμβάνει μια κατάλληλη μικρή κατασκευή ταράτσας που φιλοξενεί τέσσερις περιλαμβανόμενες φιγούρες: Batman, Catwoman, Joker και Harley Quinn, όλες εμπνευσμένες από την εμφάνισή τους στη σειρά.

Δείτε επίσης: Νέο Special Edition Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Το Batman: The Animated Series Gotham City θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις 1η Απριλίου για τους Lego Insiders, και θα κυκλοφορήσει ευρέως λίγες ημέρες αργότερα στις 4 Απριλίου για όλους τους άλλους – και θα σας κοστίσει 300 δολάρια για την ευχαρίστηση. Απλά προσπαθήστε να μην κλέψετε κανένα τραπεζικό κλειδί για να μαζέψετε αυτά τα χρήματα για το Lego, αλλιώς ενδέχεται να θυμώσει ο ίδιος ο εκδικητής και η νύχτα. Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερες εικόνες!

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS