ΑρχικήinetApple: Το νέο MacBook Air είναι το καλύτερο laptop για AI

Apple: Το νέο MacBook Air είναι το καλύτερο laptop για AI

Σύμφωνα με την Apple, το νέο MacBook Air της είναι τα καλύτερο laptop για τεχνολογία AI.

Η ανακοίνωση τύπου της Apple για το νέο M3 MacBook Air περιλαμβάνει μια τολμηρή δήλωση, αποκαλώντας το μηχάνημα το “καλύτερο laptop για AI στον κόσμο“. Η δήλωση έρχεται πριν το WWDC 2024, κατά το οποίο αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις πλατφόρμες της.

Δείτε επίσης: Το M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air και iMac;

MacBook Air laptop AI

Στη σημερινή ανακοίνωση τύπου, η Apple αναφέρει:

Με τη μετάβαση στο Apple silicon, κάθε Mac αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για την τεχνητή νοημοσύνη. Το M3 περιλαμβάνει ένα γρηγορότερο και πιο αποδοτικό 16-πύρηνο Neural Engine, μαζί με επιταχυντές στη CPU και GPU για να ενισχύσει τη μηχανική μάθηση στη συσκευή, κάνοντας το MacBook Air το καλύτερο φορητό υπολογιστή για AI. Χρησιμοποιώντας αυτήν την απίστευτη απόδοση της τεχνητής νοημοσύνης, το macOS προσφέρει ευφυείς λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν ισχυρές λειτουργίες κάμερας, μετατροπή πραγματικού χρόνου ομιλία σε κείμενο, μετάφραση, προβλέψεις κειμένου, οπτική κατανόηση, λειτουργίες προσβασιμότητας και πολλά άλλα.

Δείτε ακόμα: Τα νέα iMac με M3 μπορεί να έρθουν τον Οκτώβριο

Να σημειωθεί ότι η Apple δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τεχνητή νοημοσύνη στην ανακοίνωση τύπου για το M3 Mac.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, έχει προδώσει τα σχέδια της Apple για νέες ανακοινώσεις σχετικά με τη τεχνητή νοημοσύνη φέτος, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των ετήσιων εσόδων της Apple τον προηγούμενο μήνα, ο Cook δήλωσε ότι η Apple θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για την εργασία της στην τεχνητή νοημοσύνη “αργότερα φέτος“. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης μετόχων της Apple λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Cook υπονόησε ότι η Apple θα “ανοίξει νέους ορίζοντες” στη γεννήτρια τεχνητής νοημοσύνης της φέτος.

Δείτε επίσης: Apple: Σχεδιάζει MacBook χαμηλού κόστους για να ανταγωνιστεί τα Chromebook

Η Apple εκτός από το MacBook Air laptop εργάζεται πάνω σε μια ποικιλία νέων χαρακτηριστικών AI για φέτος, συμπεριλαμβανομένης μιας αναβάθμισης και μιας ισχυρότερης έκδοσης της Siri.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS