ΑρχικήinetGalaxy Ring: Καλύτερη μπαταρία από τα Samsung smartwatches

Galaxy Ring: Καλύτερη μπαταρία από τα Samsung smartwatches

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παρακολούθησε η Android Authority, ο αντιπρόεδρος της Samsung, Δρ. Hon Pak, αποκάλυψε ότι το Galaxy Ring θα προσφέρει μια “μακρά” διάρκεια μπαταρίας.

Δείτε επίσης: One UI 6.0: Δείτε πότε θα αναβαθμιστεί το Galaxy σας

Galaxy Ring μπαταρία

Κατά τη διάρκεια του Galaxy S24 Unpacked event τον Ιανουάριο, η Samsung προσέφερε μια γρήγορη ματιά στο design του Galaxy Ring. Από τότε, πολλές αναφορές ισχυρίζονται ότι το νέο wearable από τον κορεατικό γίγαντα θα κάνει το ντεμπούτο του προς το τέλος του έτους. Τώρα, η Samsung παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες για το Galaxy Ring και υπονόησε την άμεση άφιξή του ξανά.

Ο αντιπρόεδρος της Samsung, Δρ. Hon Pak, αποκάλυψε ότι το Galaxy Ring θα διαθέτει μια “μακρά” διάρκεια μπαταρίας. Ενώ δεν παρείχε πραγματικούς αριθμούς, ανέφερε ότι η αγορά περιμένει από τις συσκευές αυτού του είδους να διαρκούν περισσότερο από μερικές ημέρες. Επιπλέον, η Samsung εργάζεται για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας μπαταρίας του ring πριν την εκκίνησή του.

Αν κρίνουμε από τις πληροφορίες, το Galaxy Ring θα προσφέρει λειτουργίες όπου μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ή να χρησιμοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά του. Το Oura Ring, ένα δημοφιλές έξυπνο δαχτυλίδι, διαρκεί περίπου 4-7 ημέρες με μία φόρτιση, και το δαχτυλίδι της Samsung πρέπει επίσης να διαρκέσει περίπου το ίδιο, αν όχι περισσότερο.

Η Samsung αποκάλυψε επιπλέον ότι το Galaxy Ring θα διαθέτει “κορυφαίους” αισθητήρες. Πάλι, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τους αισθητήρες που θα ενσωματωθούν στη wearable συσκευή. Ωστόσο, η παρακολούθηση του παλμού της καρδιάς και η παρακολούθηση του ύπνου τη νύχτα αποτελούν μέρος του πακέτου, βάσει όσων είπε η Samsung κατά την διάρκεια της εκδήλωσής της στα μέσα ενημέρωσης.

Samsung smartwatches
Δείτε ακόμα: Samsung: Τι αναβαθμίσεις φέρνουν τα νέα μοντέλα Galaxy S24;

Άλλες λειτουργίες του Galaxy Ring

Επιπλέον, το Galaxy Ring θα προσφέρει παρακολούθηση της γονιμότητας, για την οποία η Samsung συνεργάζεται με την εφαρμογή ελέγχου Natural Cycles. Όλα τα συλλεγμένα δεδομένα υγείας θα συγχρονίζονται με τη Samsung Health, την ίδια εφαρμογή που συλλέγει και αναλύει όλες τις πληροφορίες υγείας από άλλα αξεσουάρ Galaxy.

Σε ένα δημοσιευμένο στο Newsroom της Samsung, ο Δρ. Hon Pak επιβεβαίωσε ξανά ότι το Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος με καλύτερη μπαταρία από τα Samsung smartwatches.

Εκτός από το Galaxy Ring, η Samsung ανέδειξε το νέο χαρακτηριστικό My Vitality Score για το Samsung Health. Θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα ύπνου, καρδιακών παλμών, επιπέδου δραστηριότητας και μεταβολής καρδιακών παλμών σας για να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές υγείας. Αυτό το χαρακτηριστικό θα κάνει το ντεμπούτο του στο Galaxy Watch 6 σε συνδυασμό με ένα Samsung Galaxy S24 πριν γίνει διαθέσιμο για άλλες συσκευές Galaxy αργότερα μέσα στο έτος.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy AI: Ποιές συσκευές τις σειράς θα το υποστηρίξουν

Η τεχνολογία wearables, όπως το Galaxy Ring με βελτιωμένη μπαταρία, έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει την καθημερινή ζωή μας με διάφορους τρόπους. Πρώτον, μπορεί να μας βοηθήσει να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε την υγεία μας. Οι συσκευές wearable, όπως τα fitness trackers και τα smartwatches, μπορούν να παρακολουθούν την καρδιακή μας συχνότητα, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, την ποιότητα του ύπνου μας και πολλά άλλα. Δεύτερον, η τεχνολογία wearables μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά μας, επιτρέποντάς μας να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις, να απαντάμε σε μηνύματα και να διαχειριζόμαστε το ημερολόγιό μας απευθείας από τον καρπό μας. Τέλος τα wearables μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλειά μας,αφού ορισμένα έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η δυνατότητα να στέλνουν ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης σε προκαθορισμένες επαφές ή τη δυνατότητα να παρακολουθούν την τοποθεσία μας σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή: androidpolice

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS