ΑρχικήyoutubeΖήστε από κοντά την αποστολή Boeing Crew Flight Test της NASA

Ζήστε από κοντά την αποστολή Boeing Crew Flight Test της NASA

Οι δημιουργοί ψηφιακού περιεχομένου καλούνται να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν την εκτόξευση της αποστολής NASA Boeing Crew Flight Test (CFT) προς το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η αποστολή θα είναι η πρώτη εκτόξευση πληρώματος του διαστημικού σκάφους Starliner της Boeing, ως μέρος του Προγράμματος Εμπορικών Πτήσεων της NASA.

Δείτε επίσης: NASA πρόγραμμα προσομοίωσης: Αναζητά άτομα που θέλουν να “ζήσουν στον Άρη”

Το Starliner θα εκτοξευτεί επάνω σε έναν πύραυλο United Launch Alliance Atlas V, με τους αστροναύτες της NASA Barry “Butch” Wilmore και Suni Williams να ταξιδεύουν προς το διαστημικό εργαστήριο, για μία παραμονή περίπου μίας έως δύο εβδομάδων. Η απογείωση έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Απριλίου 2024 από το Space Launch Complex-41 του Cape Canaveral Space Force Station στη Φλόριντα.

NASA crew flight test

Αν το πάθος σας είναι να επικοινωνείτε και να εμπλέκεστε με τον κόσμο στο διαδίκτυο, τότε αυτή είναι η εκδήλωση για εσάς! Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να δείτε και να μοιραστείτε την εκτόξευση της αποστολής Crew Flight Test της NASA.

Μέχρι 50 χρήστες social media θα επιλεγούν για να παραστούν σε αυτήν τη διήμερη εκδήλωση και θα έχουν πρόσβαση παρόμοια με αυτή των μέσων ενημέρωσης.

Οι συμμετέχοντες στο NASA Social θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Παρακολουθήσουν την εκτόξευση του πληρώματος του πυραύλου United Launch Alliance Atlas V και του διαστημικού σκάφους Starliner.
  • Περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της NASA στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι.
  • Γνωρίσουν και αλληλεπιδράσουν με ειδικούς σε θέματα CFT.
  • Γνωρίσουν άλλους λάτρεις του διαστήματος που είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εγγραφή στο NASA Social για την εκτόξευση του Crew Flight Test ανοίγει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου στις στις 3 μ.μ., ανατολική ζώνη ώρας. Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Δείτε ακόμα: NASA: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του φεγγαριού του Δία, Ιώ

Αυτό το γεγονός είναι σχεδιασμένο για άτομα που:

  • Χρησιμοποιούν ενεργά πολλαπλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και εργαλεία για τη διάδοση πληροφοριών σε ένα μοναδικό κοινό.
  • Παράγουν τακτικά νέο περιεχόμενο που διαθέτει στοιχεία πολυμέσων.
  • Έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό ατόμων χρησιμοποιώντας ψηφιακές πλατφόρμες ή να προσεγγίσουν ένα μοναδικό κοινό, ξεχωριστό και διαφορετικό από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ή/και το κοινό της NASA.
  • Πρέπει να έχουν καθιερωμένο ιστορικό δημοσίευσης περιεχομένου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Έχουν προηγούμενες αναρτήσεις που είναι ιδιαίτερα ορατές, σεβαστές και ευρέως αναγνωρισμένες.

χρήστες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρακολούθηση της αποστολήες Crew Flight Test της NASA, ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τα hashtags #NASASocial και #Starliner σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Οι ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση θα μοιραστούν μέσω του X μέσω των λογαριασμών @NASASocial και @NASAKennedy, καθώς και μέσω αναρτήσεων στο Facebook και Instagram.

Δείτε επίσης: Ingenuity της NASA: Πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση στον Άρη

Η εγγραφή ισχύει για ένα μόνο πρόσωπο (εσάς) και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο. Κάθε άτομο που επιθυμεί να παραβρεθεί πρέπει να εγγραφεί ξεχωριστά. Κάθε αίτηση θα εξεταστεί με βάση την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Πηγή: nasa.gov

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS