ΑρχικήinetViral video: Άνδρας διέσχισε δρόμο φορώντας Apple Vision Pro

Viral video: Άνδρας διέσχισε δρόμο φορώντας Apple Vision Pro

Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο εξέδωσε προειδοποίηση προς τους πολίτες, μετά την απεικόνιση ενός άνδρα σε ένα viral video, να διασχίζει τον δρόμο έχοντας το Apple Vision Pro headset στερεωμένο στο πρόσωπό του!

Δείτε επίσης: Οδηγός Tesla συλλαμβάνεται από την Αστυνομία λόγω των Apple Vision Pro

Ένα βίντεο που έγινε viral στο Instagram το σαββατοκύριακο έδειχνε έναν άνδρα να διασχίζει ανεπιφύλακτα μια λεωφόρο στο κέντρο της πόλης, ενώ κοίταζε στην οθόνη και είχε πρόσβαση σε ένα εικονικό μενού χρησιμοποιώντας τα χέρια του, ενώ η αστυνομία είχε σταματήσει ένα άλλο άτομο στη γωνία.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την ομάδα περιπολίας μας να βρίσκεται “πρόσωπο με πρόσωπο” με το μέλλον – ένας πεζός φορώντας τα τελευταία γυαλιά Apple Vision Pro καθώς περπατά στους δρόμους του κέντρου της πόλης,” δήλωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Ντιέγκο σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είδαμε μια εικόνα που μας έκανε να σαστίσουμε. Αν και υποστηρίζουμε την εξερεύνηση νέων διαστάσεων και της τεχνολογίας, ας θυμόμαστε τη σημασία της ασφάλειας ως πεζοί“, δήλωσε η αστυνομία.

Δείτε ακόμα: Βίντεο με “πιλότο” που φορά Apple Vision Pro προκαλεί οργή

Αργότερα τη Δευτέρα, ο λογαριασμός Instagram San Diego Humor δημοσίευσε ένα βίντεο από την οπτική γωνία του άνδρα – που αναγνωρίστηκε ως ένας κάτοικος της πόλης, με το όνομα Vlad Kislov – αποκαλύπτοντας ότι άλλαζε ένα τραγούδι ενώ φορούσε το Apple Vision Pro του στο δρόμο.

Ανησυχία για την ασφάλεια χρήσης του Apple Vision Pro

Η αστυνομία δήλωσε: “Κρατήστε αυτές τις εικονικές εμπειρίες στο πεζοδρόμιο, και ας περνάμε τους δρόμους με τον παλιομοδίτικο τρόπο – με τα μάτια μας ανοιχτά στον πραγματικό κόσμο, χωρίς εμπόδια και περισπασμούς!

Η Apple έχει πουλήσει 200.000 ζευγάρια των αμφιλεγόμενων γυαλιών, τα οποία κοστίζουν 3.500 δολάρια. Οι υποστηρικτές της νέας τεχνολογίας τα έχουν χαρακτηρίσει ως την τελευταία και μεγαλύτερη καινοτομία, ενώ άλλοι έχουν παραπονεθεί για πονοκέφαλους και ναυτία μετά τη χρήση τους.

Δείτε επίσης: Vision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον επαναφέρουν στο κατάστημα

Οι χρήστες του Apple Vision Pro έχουν εκφράσει θετικές αντιδράσεις για την κορυφαία ποιότητα εικόνας και την ευκρίνεια που παρέχει. Αναφέρουν ότι η εμπειρία προβολής είναι εξαιρετική, με ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια λεπτομερειών. Επιπλέον, πολλοί χρήστες επαινούν την απόδοση του Apple Vision Pro σε σχέση με την επεξεργασία γραφικών. Τονίζουν ότι η συσκευή είναι ιδανική για επαγγελματίες του σχεδιασμού και της γραφικής τέχνης, καθώς παρέχει ακριβή απόδοση χρωμάτων και μεγάλη ευκρίνεια. Τέλος, οι χρήστες επαινούν την ευκολία χρήσης του Apple Vision Pro. Αναφέρουν ότι η διεπαφή είναι φιλική προς τον χρήστη και η μάθηση των λειτουργιών της συσκευής είναι απλή και άμεση.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες αρνητικές κριτικές. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η τιμή του Apple Vision Pro είναι υψηλή σε σχέση με άλλες συσκευές στην ίδια κατηγορία. Επίσης, κάποιοι έχουν εκφράσει ανησυχίες για την ανθεκτικότητα της συσκευής στον χρόνο.

Πηγή: nypost

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS