ΑρχικήinetMicrosoft: Σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Indiana Jones στο PS5

Microsoft: Σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Indiana Jones στο PS5

Το παιχνίδι Indiana Jones and the Great Circle παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Xbox Developer Direct της Microsoft τον περασμένο μήνα, όπου ανακοινώθηκε για Xbox και PC. Μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με τα σχέδια της Microsoft λέει ότι η Bethesda εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να φέρει το Indiana Jones and the Great Circle στο PS5.

Δείτε επίσης: Indiana Jones and the Great Circle: Το νέο παιχνίδι της Bethesda

Microsoft Indiana Jones

Η Microsoft αναπτύσσει μια νέα πολυπλατφορμική προσέγγιση για ορισμένα παιχνίδια του Xbox, καθώς η εταιρεία εξετάζει ποιοι τίτλοι θα παραμείνουν αποκλειστικοί και ποιοι θα εμφανιστούν στο Switch ή το PS5 στο μέλλον. Το Indiana Jones φαίνεται να είναι μέρος αυτού του νέου κύματος πολυπλατφορμικών παιχνιδιών.

Παρόλο που η Bethesda θα κυκλοφορήσει πρώτα το παιχνίδι Indiana Jones ως αποκλειστικότητα για την κονσόλα Xbox, μας ενημερώνουν ότι η περίοδος αποκλειστικότητας θα είναι σχετικά σύντομη. Εξετάζεται η κυκλοφορία για το PS5 μερικούς μήνες αργότερα, με την Bethesda να στοχεύει προσωρινά να κυκλοφορήσει τις εκδόσεις για Xbox και PC τον Δεκέμβριο του 2024.

Οι ακριβείς χρονικές στιγμές και η διαθεσιμότητα της πλατφόρμας για το “Indiana Jones and the Great Circle” μπορεί να αλλάξουν, ειδικά αφού η νέα πολυπλατφορμική προσέγγιση της Microsoft για τα παιχνίδια Xbox δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Τον τελευταίο καιρό, η Microsoft έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει ορισμένα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox στο PS5 και το Nintendo Switch. Σύμφωνα με αναφορές, το Sea of Thieves και το Hi-Fi Rush έχουν εξεταστεί για το ενδεχόμενο του cross-platform, ενώ κατανοούμε ότι η Microsoft έχει εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο να φέρει άλλα παιχνίδια του Xbox σε αντίπαλες κονσόλες.

Αναμένεται ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για το Hi-Fi Rush σε μη-Xbox πλατφόρμες τις επόμενες εβδομάδες. Στοιχεία που έχουν βρεθεί στα δεδομένα του παιχνιδιού υποδηλώνουν ότι θα γίνει η κυκλοφορία του στο PS5 και το Nintendo Switch νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Επίσης, το XboxEra αναφέρει ότι η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το Starfield στο PS5, μετά την κυκλοφορία της επέκτασης “Shattered Space” για Xbox και PC.

Δείτε ακόμα: Indiana Jones: Έγινε αποκλειστικό για το Xbox μετά την εξαγορά της ZeniMax

Το περασμένο έτος μάθαμε κατά τη διάρκεια της υπόθεσης “FTC εναντίον Microsoft” ότι το “Indiana Jones and the Great Circle” είχε αρχικά προγραμματιστεί για πολλές κονσόλες. Ο Pete Hines, πρώην επικεφαλής παγκόσμιας έκδοσης της Bethesda, κατέθεσε ότι η Disney είχε ένα συμβόλαιο για πολλές κονσόλες και ότι η συμφωνία τροποποιήθηκε για να γίνει αποκλειστική για την κονσόλα του Xbox μετά την εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft.

PS5

Ο Hines απέδωσε την αλλαγή σε πιθανές καθυστερήσεις στη μεταφορά του παιχνιδιού σε πολλές κονσόλες, προσθέτοντας ότι «έχεις να κάνεις με έναν πάροχο που θα έχει πολλά σχόλια για αυτό που κάνεις, προσθέτοντας πολύ χρόνο στο πρόγραμμά σου. ”

Μια κυκλοφορία του Indiana Jones στο PS5 θα ήταν σίγουρα μια έκπληξη, αλλά υπάρχει ακόμα έντονη συζήτηση εσωτερικά στη Microsoft σχετικά με τα παιχνίδια του Xbox που θα φέρουν στις ανταγωνιστικές κονσόλες. Τώρα φαίνεται ότι η Microsoft έχει αποφασίσει να φέρει ορισμένους τίτλους του Xbox στο PS5 και το Nintendo Switch, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δείτε επίσης: Το Xbox αναβαθμίζει τις εκδόσεις παιχνιδιών

Πώς η πολυπλατφορμική προσέγγιση βελτιώνει την αποδοτικότητα;

Εκτός από το gaming, η Microsoft εφαρμόζει το cross-platform και σε άλλες πτυχές. Η πολυπλατφορμική προσέγγιση της Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές και τα δεδομένα τους από οποιαδήποτε συσκευή, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά από οπουδήποτε, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

Επιπλέον, η πολυπλατφορμική προσέγγιση επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών. Έτσι οι επιχειρήσεις μπορούν να παραμένουν ανταγωνιστικές και να εκμεταλλεύονται τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, αυξάνοντας την αποδοτικότητα τους.

Τέλος, η πολυπλατφορμική προσέγγιση διευκολύνει την αυτοματοποίηση και την εξοικονόμηση χρόνου. Οι εφαρμογές που λειτουργούν σε διάφορες πλατφόρμες μπορούν να συνδεθούν και να αυτοματοποιηθούν, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για επαναλαμβανόμενες εργασίες και αυξάνοντας την αποδοτικότητα.

Πηγή: theverge

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS