ΑρχικήUpdatesThreads: Εμφανίζει πλέον πρόσφατα αποτελέσματα αναζήτησης

Threads: Εμφανίζει πλέον πρόσφατα αποτελέσματα αναζήτησης

Έχει περάσει αρκετός χρόνος από την κυκλοφορία της λειτουργίας αναζήτησης λέξεων-κλειδιών στην πλατφόρμα microblogging της Meta, γνωστή ως Threads.

threads

Ωστόσο, ένα μεγάλο μειονέκτημα της αναζήτησης στο Threads ήταν ότι δεν επέτρεπε στους χρήστες να βλέπουν τα αποτελέσματα αναζήτησης με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Ωστόσο, αυτό αλλάζει τώρα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Threads, η οποία προσθέτει μια επιλογή για την εμφάνιση των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Το Threads έφτασε στους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Threads εμφανίζει πλέον τα αποτελέσματα αναζήτησης με πρώτα τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.

Όπως σημειώθηκε από τους χρήστες του Threads και επιβεβαιώθηκε επίσης από το 9to5Mac, η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Threads επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αν θέλουν να βλέπουν αποτελέσματα αναζήτησης με βάση προτάσεις ή πρόσφατες αναρτήσεις. Το νέο φίλτρο είναι επίσης διαθέσιμο για την προβολή αναρτήσεων εντός ετικετών, μια άλλη δυνατότητα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στους χρήστες.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, οι χρήστες θα δουν ένα κουμπί με τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος της οθόνης κατά την αναζήτηση μιας λέξης-κλειδιού ή την προβολή αναρτήσεων σε μια ετικέτα. Πατήστε το και θα δείτε τις επιλογές “Κορυφαία” και “Τελευταία” για ταξινόμηση.

Ευτυχώς για τους χρήστες του Threads, η εφαρμογή φαίνεται να θυμάται την επιλογή που έχει επιλέξει ο χρήστης, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις ρυθμίσετε την εφαρμογή να εμφανίζει τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στην αναζήτηση, θα εμφανίζει πάντα τα αποτελέσματα αναζήτησης με αντίστροφη χρονολογική σειρά.

Δυστυχώς όμως, αυτή η νέα δυνατότητα φαίνεται να είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για iOS προς το παρόν.

threads

Δείτε περισσότερα: Το Threads φέρνει τώρα τα tags (παρόμοια με τα hashtags)

Με ειρωνεία, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να εισαγάγει τη χρονολογική αναζήτηση στην εφαρμογή, καθώς αυτό «θα δημιουργούσε ένα σημαντικό κενό ασφαλείας».

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS