ΑρχικήinetMagic Compose: Η παγκόσμια κυκλοφορία του είναι πλέον γεγονός

Magic Compose: Η παγκόσμια κυκλοφορία του είναι πλέον γεγονός

Tο χαρακτηριστικό Magic Compose που ανακοινώθηκε στο συνέδριο Google I/O 2023 τον Μάιο του 2023 ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία του.

Δείτε επίσης: Google Messages: Εμφανίζει φωτογραφίες επαφών στις συνομιλίες

Magic Compose

Στο τέλος του μήνα ξεκίνησε η εφαρμογή, αλλά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και με περιορισμένες δυνατότητες. Ήταν “διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά σε τηλέφωνα Android με αμερικανικές SIM κάρτες“.

Πλέον, τα πράγματα αλλάζουν σταδιακά και το Magic Compose αποκτά διεθνή διαθεσιμότητα, αν και με αργούς ρυθμούς.

Στην ουσία, το Magic Compose δημιουργεί αυτόματα κείμενα μηνυμάτων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η λειτουργία ενεργοποιείται πατώντας ένα εικονίδιο μολυβιού με αστερίσκο στο πεδίο κειμένου, το οποίο σας προσκαλεί να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές στυλ για την επόμενη απάντηση σας, όπως Remix, Excited, Chill, Shakespeare, Lyrical, Formal, ή Short.

Για να μπορεί το Magic Compose να σε γνωρίζει καλύτερα και να ακούγεται σαν εσένα, η λειτουργία θα στείλει έως και 20 προηγούμενα μηνύματα στους διακομιστές της Google για να παράξει σχετικές, προτάσεις. Αυτό περιλαμβάνει emojis, αντιδράσεις και διευθύνσεις URL, αλλά όχι μηνύματα με συνημμένα, φωνητικά μηνύματα ή εικόνες. Ωστόσο, “οι λεζάντες εικόνων και οι μεταγραφές φωνής μπορεί να αποστέλλονται“.

Δείτε ακόμα: Στείλτε «μαζικά μηνύματα κειμένου» μέσω του Google Messages

Σύμφωνα με τη Google, τα μηνύματά σας δεν θα αποθηκευτούν ή χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση μοντέλων μηχανικής εκμάθησης. Αφού δημιουργηθούν οι προτάσεις, “η Google διαγράφει τα μηνύματα από τους διακομιστές“. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το Magic Compose, “δεν αποστέλλονται μηνύματα στη Google“.

Μετά τους επιλέξιμους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τώρα υπάρχουν αναφορές από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ότι το Magic Compose έφτασε. Πρέπει να είστε στις έκδοσης Play Store betas για τα Google Messages και Carrier Services, να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στην Google και να είστε άνω των 18 ετών για να λάβετε το Magic Compose. Επίσης, τα μέλη του Google One Premium “έχουν προτεραιότητα πρόσβασης καθώς διατίθενται περισσότερες θέσεις“.

Το ‘Magic Compose’ στα Google Messages προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μηνύματα γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης για την πρόβλεψη του επόμενου κειμένου που θα πληκτρολογήσει ο χρήστης.

Δείτε επίσης: Google Messages: Ίσως επιτρέψει να επεξεργάζεστε μηνύματα μετά την αποστολή τους

Δεύτερον, το ‘Magic Compose’ βοηθά στην αποφυγή των λαθών κατά την πληκτρολόγηση. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναγνωρίσει τα λάθη και να προτείνει τη σωστή διόρθωση, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και προσπάθεια για τον χρήστη.

Τρίτον, το ‘Magic Compose’ μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο γραφής του κάθε χρήστη. Με την πάροδο του χρόνου, το σύστημα μαθαίνει τον τρόπο που ο χρήστης εκφράζεται και προσαρμόζει τις προτάσεις του ανάλογα.

Τέλος, το ‘Magic Compose’ μπορεί να συμβάλει στην παραγωγή πιο πολύπλοκων και εκφραστικών μηνυμάτων. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προτείνει λέξεις και φράσεις που ο χρήστης μπορεί να μην είχε σκεφτεί, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα της επικοινωνίας.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS