ΑρχικήUpdatesInstagram: Πώς να Κρύψετε τα Like σας

Instagram: Πώς να Κρύψετε τα Like σας

Το Instagram δουλεύει σε μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν τις δημοσιεύσεις και τα reels που έχουν κάνει like.

Δείτε επίσης: Χάνεται ο ήχος σε παλαιότερα video στο Instagram

Το Instagram βρίσκεται προς το παρόν σε φάση δοκιμών για μια τη νέα λειτουργία που έχει το δυναμικό να φέρει χαρά σε πολλά άτομα. Έχει παρατηρηθεί στην έκδοση beta της εφαρμογής. Στιγμιότυπα αυτής της νέας λειτουργίας κοινοποιήθηκαν στο X, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ήδη ενεργή για ορισμένους δοκιμαστές beta, αναφέρει το 91Mobiles.

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων στο προφίλ σας. Θα βρείτε την επιλογή αυτή στο τμήμα “Ρυθμίσεις και ιδιωτικότητα”, συγκεκριμένα κάτω από το “Δημοσιεύσεις που έχετε κάνει like”.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε το κοινό που μπορεί να δει ή να μην δει τις δημοσιεύσεις και τα reels που έχετε κάνει like στο Instagram.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν την προεπιλεγμένη ρύθμιση όπου όλοι μπορούν να δουν τα like σας, μόνο οι άνθρωποι που ακολουθείτε, στενοί φίλοι ή κανένας. Επομένως, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε από τη λίστα των επιλογών, και, ως αποτέλεσμα, τα like σας θα εμφανίζονται στο Instagram ανάλογα. Αν προτιμάτε να κρατήσετε ιδιωτική τη δραστηριότητά σας στο Instagram, αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Δείτε ακόμα: Το Imagine with Meta AI εκπαιδεύτηκε σε 1,1 δις φωτογραφίες από Instagram και Facebook

Θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε προεπισκοπήσεις και νέα like που έχετε κάνει σε δημοσιεύσεις και reels. Οι ιδιοκτήτες των λογαριασμών, των οποίων τις δημοσιεύσεις και τα reels έχετε κάνει like, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να τα δουν.

Ωστόσο, παραμένει αβέβαιο πώς αυτό θα επηρεάσει τον αριθμό των like και των προβολών για άλλους λογαριασμούς. Η απόκρυψη των likes από όλους ενδέχεται να επηρεάσει πιθανώς τον αριθμό των like για τους λογαριασμούς των οποίων τις δημοσιεύσεις και τα reels έχετε κάνει like.

Το Instagram παρέχει τη δυνατότητα να αποκρύψετε τον αριθμό των likes στις δημοσιεύσεις ή τα reels σας, ωστόσο, εξακολουθεί να εμφανίζει τα ονόματα όσων έχουν κάνει like. Ως εκ τούτου, με την εισαγωγή αυτής της νέας λειτουργίας ιδιωτικότητας, ορισμένες πτυχές ενδέχεται να υποστούν αλλαγές. Προβλέπουμε ότι το Instagram θα παράσχει επιπλέον πληροφορίες μόλις η λειτουργία γίνει διαθέσιμη στη σταθερή έκδοση.

Πηγή: me.mashable.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS