ΑρχικήinetΟ γιος του Brad Pitt, Pax, «τον αποκάλεσε απαίσιο άνθρωπο» σε ένα...

Ο γιος του Brad Pitt, Pax, «τον αποκάλεσε απαίσιο άνθρωπο» σε ένα Instagram post

Ο Pax Thien Jolie-Pitt, γιός του Brad Pitt και της Angelina Jolie σε ένα Instagram post χαρακτηρίζει τον πατέρα του ως “έναν φρικτό και απαίσιο άνθρωπο” που κάνει τα μικρότερα παιδιά του να “τρέμουν από φόβο”.

Brad Pitt Pax

Σύμφωνα με αναφορές, ο γιος του Brad Pitt τον χαρακτήρισε “world-class a**hole” και “απαίσιο ανθρώπινο όν” σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο Pax Thien Jolie-Pitt, 19 ετών, υποτίθεται ότι δημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο ιδιωτικό του Instagram story, την Ημέρα του Πατέρα του το 2020, όταν ήταν 16 ετών.

Ο εφήβος υποστήριξε ότι ο αναγνωρίσιμος ηθοποιός έκανε τα τέσσερα νεότερα παιδιά του “τρέμουν από τον φόβο” και “μετέτρεψε τη ζωή των ανθρώπων που είναι πιο κοντά στον [Pax] σε μια συνεχή κόλαση”.

Ο Pax υιοθετήθηκε από την πρώην σύζυγο του Brad Pitt Pitt, ηθοποιό Angelina Jolie, από ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ κοντά στην πόλη Χο Τσι Μινχ το 2012 και αργότερα υιοθετήθηκε επίσημα και από τον Pitt. Το ζευγάρι, που έχει έξι παιδιά μαζί, χώρισε το 2016.

Η ανάρτηση στο Instagram από το 2020, που υποτίθεται ότι έγραψε ο Pax, λέει: “Happy Father’s Day to this world-class a***hole”!

Brad Pitt Pax

“Επανειλημμένα αποδεικνύεσαι ένας απαίσιος και αποκρουστικός άνθρωπος.”

“Δεν δείχνεις καμία συμπόνια ή αντίληψη για τα 4 νεότερα παιδιά σου, τα οποία τρέμουν από φόβο όταν είσαι κοντά τους. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έχεις προκαλέσει στην οικογένειά μου επειδή είσαι ανίκανος να το κάνεις.”

Με τις πράξεις σου, έχεις καταστήσει τη ζωή των πλησιέστερων μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Ίσως λέγεις στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κάποια μέρα.

«Λοιπόν, Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε ανθρωπάκο!»

Η ατάκα δημοσιεύτηκε μαζί με μια φωτογραφία του Πιτ να φοράει μαύρη γραβάτα, ενώ έλαβε το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, για τον ρόλο του στο Once Upon a Time…in Hollywood, το οποίο κέρδισε το 2020.

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στις ιστορίες του Instagram διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες, αλλά ένα screenshot από μια υποτιθέμενη ανάρτηση του Pax πριν από τρία χρόνια έχει γίνει viral αυτήν την εβδομάδα.

Η MailOnline αναφέρει ότι μια πηγή έχει επιβεβαιώσει ότι το ιδιωτικό Instagram account από τον οποίο έγινε η ανάρτηση ανήκει στον Pax.

«Είναι ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί για φίλους – φίλους από το σχολείο κυρίως», είπε η πηγή.

Ο Pitt και η Jolie έχουν άλλα πέντε παιδιά: τον Maddox, την Zahara, την Shiloh, την Vivienne και τον Knox.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014, αλλά χώρισε δύο χρόνια αργότερα, λήγοντας μια σχέση 12 ετών. Μετά από μια μακροχρόνια δικαστική μάχη, η Jolie κέρδισε την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, τα οποία ήταν ανήλικα εκείνη την περίοδο.

Υποβάλλοντας αίτηση για διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2016, η Jolie ανέφερε “ασυμβίβαστες διαφορές” μεταξύ αυτής και του Pitt.

Πηγή πληροφοριών: standard.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS