ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Νέα δυνατότητα κοινής χρήσης ενός "Status" και στο Instagram!

WhatsApp: Νέα δυνατότητα κοινής χρήσης ενός “Status” και στο Instagram!

Το WhatsApp εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το “Status” του WhatsApp στο Instagram.

WhatsApp status

Η λειτουργία αυτή είναι παρόμοια με την επιλογή που επιτρέπει την κοινή χρήση μιας ιστορίας του Instagram και στο Facebook. Αυτή η λειτουργία είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί μόνο στιγμιότυπα οθόνης από την έκδοση beta του WhatsApp για Android.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp: “View Once” και για φωνητικά μηνύματα!

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η νέα δυνατότητα του WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν τα status τους στο Instagram χωρίς να αποχωρούν από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επιτρέποντας να ενημερώνουν ταυτόχρονα τo “status” του WhatsApp και την ιστορία του Instagram με ένα μόνο πάτημα.

Προς το παρόν, το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται απευθείας ενημερώσεις του WhatsApp στις ιστορίες του Facebook. Με την επερχόμενη αυτή λειτουργία, σύντομα οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να μοιράζονται τα “Status” τους στο WhatsApp είτε στο Facebook είτε στο Instagram.

Βέβαια, όπως οι νέες ρυθμίσεις για διασταυρούμενη ανάρτηση μεταξύ του Instagram και του WhatsApp, η επιλογή να μοιράζεται μια ανάρτηση του WhatsApp στο Instagram θα απαιτεί την ενεργοποίηση από τον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι τα “Status” του WhatsApp σας θα δημοσιεύονται αυτόματα στο Instagram μόνο εάν το επιλέξετε, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιώντας τη λειτουργία.

Δείτε ακόμη: WhatsApp iPhone: Επιτρέπει την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο στην αρχική τους ποιότητα

Όπως συμβαίνει με την ενσωμάτωση του Facebook και του WhatsApp, ακόμη και μετά την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες θα έχουν πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης του “Status” που θέλουν να μοιραστούν στις ιστορίες του Facebook ή του Instagram. Επιπλέον, θα υπάρχει πάντα η επιλογή να απενεργοποιήσουν αυτή τη ρύθμιση, όποτε το επιθυμούν.

WhatsApp status

Παρότι η ημερομηνία κυκλοφορίας της λειτουργίας αυτής παραμένει άγνωστη, καθώς βρίσκεται σε φάση beta, είναι πιθανό να γίνει διαθέσιμο στους επόμενους μήνες, εάν όλα κυλήσουν ομαλά.

Πηγή: softonic.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS