ΑρχικήgamingHello Games: Ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι "Light No Fire"

Hello Games: Ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι “Light No Fire”

Η Hello Games, το στούντιο που δημιούργησε τα No Man’s Sky και The Last Campfire, ανακοίνωσε το επόμενό του παιχνίδι: Light No Fire.

Light No Fire

Ο προγραμματιστής παρουσίασε επίσης μια σύντομη επισκόπηση του τίτλου στα αποψινά The Game Awards, αποκαλύπτοντας μια εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, αυτό το παιχνίδι είναι μια περιπέτεια γεμάτη, επιβίωση, εξέλιξη και εξερεύνηση. Τοποθετημένο σε ένα φανταστικό πλανήτη μεγέθους σαν αυτό της Γης, συνδυάζει το βάθος ενός παιχνιδιού ρόλων με την ελευθερία ενός sandbox περιβάλλοντος επιβίωσης.”

Διαβάστε επίσης: No Man’s Sky: Η καινούρια ενημέρωση Interceptor

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Παρόμοιο με το No Man’s Sky, το Light No Fire αντλεί έμπνευση από την “κλασική φαντασία”, αντίθετα όμως από τον τίτλο αυτό, επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν μια απεριόριστη γαλήνη σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού. Ένα αποκαλυπτικό τρέιλερ, που καταγράφηκε με τη συμμετοχή πολλών παικτών, αποκαλύπτει μια ποικιλία σκηνών, από την πτήση του παίκτη με δράκο πάνω από τα σύννεφα, μέχρι το να κολυμπάει κάτω από το νερό.

Παρότι το No Man’s Sky είχε μια αρχικά ανεπαρκή κυκλοφορία το 2016, έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Στην αρχική αξιολόγηση του IGN, ο Dan Stapleton του απέδωσε ένα 6/10, σχολιάζοντας: “Το No Man’s Sky δεν αγγίζει τα αστέρια, αλλά απέχει αισθητά.”

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει λάβει πολλές σημαντικές δωρεάν ενημερώσεις και πλέον είναι γενικά αποδεκτό ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Στην κριτική μας για το No Man’s Sky Beyond, ο Travis Northup το βαθμολόγησε 7,8/10 και ανέφερε ότι το παιχνίδι έχει βελτιωθεί σημαντικά σε κάθε τομέα, από τις δυνατότητες και την κλίμακα του περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ή με φίλους, μέχρι την ιστορία και την πρόοδο του παιχνιδιού.

Light No Fire

Διαβάστε επίσης: Netflix Games: Τρεις νέες προσθήκες για τους χρήστες iPhone

Ωστόσο, παραμένει μια αίσθηση απόγνωσης και μονοτονίας που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις, ακόμα και με τις προσθήκες περιεχομένου και τις βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής του παιχνιδιού.

Πηγή: ign.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS