ΑρχικήUpdatesiOS 17: Αναγνώριση συμβόλων αυτοκινήτου μέσω Visual Lookup

iOS 17: Αναγνώριση συμβόλων αυτοκινήτου μέσω Visual Lookup

Το iOS 17 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο Visual Lookup, τη δυνατότητα της Apple που αναγνωρίζει τα προειδοποιητικά σύμβολα του αυτοκινήτου σας.

iOS 17 Visual Lookup

Αυτό περιλαμβάνει εικονίδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από προειδοποιητικά φώτα έως περίπλοκα σύμβολα, για πράγματα όπως αεραγωγοί, απόψυξη και άλλες λειτουργίες.

Το iOS 17 μπορεί να σας πει περισσότερα για τα προειδοποιητικά φώτα του αυτοκινήτου σας

Η Apple διαφημίζει μερικές βελτιώσεις στο Visual Look Up που είναι διαθέσιμο στο iOS 17 φέτος:

Αναζητήστε αυτό που μόλις σηκώσατε: Όταν σηκώνετε ένα θέμα από μια φωτογραφία, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό απευθείας από το μενού προώθησης.

Visual Look Up σε βίντεο: Παύση του βίντεο σε οποιοδήποτε καρέ και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών για να αναζητήσετε ένα θέμα.

Δείτε ακόμη: Apple: Ετοιμάζει την έκδοση iOS 17.1.1 για iPhone;

Αυτό που δεν αναφέρει η Apple, ωστόσο, είναι η επέκταση της δυνατότητας Visual Look Up για την αναγνώριση συμβόλων αυτοκινήτου με το iOS 17. Μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει πολλά σύμβολα και εικονίδια σε μια εικόνα.

Μετά την αναγνώριση των συμβόλων στην εικόνα σας από τη λειτουργία Visual Look Up, το iOS 17 σας παρέχει γρήγορους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για κάθε σύμβολο στο Safari. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δείτε απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες το όνομα του εικονιδίου και μια σύντομη περιγραφή του τι σημαίνει.

Η λειτουργία των αυτόματων συμβόλων στο iOS 17 είναι ικανή να αναγνωρίσει μια ευρεία γκάμα συμβόλων. Αυτά περιλαμβάνουν προειδοποιητικά φώτα του πίνακα ελέγχου, σύμβολα για τον έλεγχο του κλιματισμού, επιλογές φωτιστικών σωμάτων και πολλά άλλα.

iOS 17 Visual Lookup

Για να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία Αναζήτηση με Εικόνα, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και πατήστε σε μια φωτογραφία. Εάν το iOS 17 αναγνωρίσει σύμβολα, θα δείτε ένα ειδικό εικονίδιο στην κάτω γραμμή εργαλείων. Για παράδειγμα, για τα σύμβολα αυτοκινήτων, το εικονίδιο θα μοιάζει με τιμόνι. Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο “i”, εάν το σύμβολο του τιμονιού δεν εμφανίζεται αυτόματα.

Η προσθήκη αυτής της λειτουργίας είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες του iOS 17, ειδικά για εκείνους που οδηγούν BMW. Έχετε δοκιμάσει τις νέες δυνατότητες Visual Look Up στο iOS 17;

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS