ΑρχικήUpdatesFacebook: Νέες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των Reels

Facebook: Νέες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των Reels

Το Facebook προσθέτει νέες λειτουργίες στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δοκιμής της απόδοσης διαφορετικών Reels.

Facebook νέες λειτουργίες

Στα Reels, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν έως και τέσσερις διαφορετικές μικρογραφίες ή υπότιτλους για ένα μόνο βίντεο κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής. Σύμφωνα με τις εικόνες της λειτουργίας, διάφορες εκδόσεις θα εμφανίζονται σε διαφορετικές ομάδες του κοινού ενός δημιουργού για 30 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Hackers παραβιάζουν Facebook business accounts και διανέμουν το NodeStealer malware

Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, η έκδοση με τα περισσότερα παιχνίδια θα “κερδίζει” και θα εμφανίζεται στο προφίλ του δημιουργού, εκτός αν αποφασίσει να το αλλάξει. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή μόνο σε κινητές συσκευές, και η Meta αναφέρει ότι στο μέλλον μπορεί επίσης να προσφέρει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία λεζάντων και μικρογραφιών.

Η Meta ανακοίνωσε επίσης μερικά χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν τη διαχείριση περιεχομένου. Στον επαγγελματικό πίνακα ελέγχου ενός δημιουργού, τώρα θα μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση όλων των αναρτήσεών τους και να προβαίνουν σε ενέργειες όπως η απόκρυψη αναρτήσεων από το προφίλ τους ή η μεταφορά τους στον κάδο απορριμμάτων.

Οι χρήστες θα λάβουν επιπλέον δεδομένα σχετικά με την απόδοση του περιεχομένου τους στο Facebook. Η πλατφόρμα θα προσφέρει στους χρήστες προβολή για 90 ημέρες, σε σύγκριση με τις προηγούμενες 28 ημέρες.

Facebook νέες λειτουργίες

Άλλες νέες λειτουργίες του Facebook περιλαμβάνουν την απόδοση ενός βίντεο σε σχέση με άλλα βίντεο ενός χρήστη, μια μέτρηση διατήρησης θεατών που δείχνει πότε η ακροαματικότητα μειώθηκε, καθώς και τον αριθμό των προβολών που περιλαμβάνουν επαναλήψεις ενός βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα: Ευρώπη: Απαγορεύει τις στοχευμένες διαφημίσεις σε Facebook και Instagram

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS