ΑρχικήinetApple: Ετοιμάζει την έκδοση iOS 17.1.1 για iPhone;

Apple: Ετοιμάζει την έκδοση iOS 17.1.1 για iPhone;

Η Apple φαίνεται να δοκιμάζει εσωτερικά την ενημέρωση iOS 17.1.1 για το iPhone, με βάση στοιχεία του macrumors.

iOS 17.1.1 iPhone

Η έκδοση iOS 17.1.1 πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε διορθώσεις κάποιων σφαλμάτων, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς ποια προβλήματα θα αντιμετωπιστούν. Σύμφωνα με το macrumors, η νέα ενημέρωση ενδέχεται να περιλαμβάνει μια επιδιόρθωση για ζητήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi, που προέκυψαν στην πρώτη έκδοση beta του iOS 17.2.

Δείτε επίσης: Apple: Σταματά να υπογράφει τις εκδόσεις iOS 17.0.3, iOS 16, iOS 15

Επίσης, θα μπορούσε να επιλύσει ένα πρόβλημα που εμφανίζουν ορισμένα iPhone και αυτό έχει να κάνει με την προσωρινή απενεργοποίησή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχουν κάποιοι χρήστες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Η Apple έχει υποσχεθεί να διορθώσει και ένα πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε οχήματα BMW που επηρεάζει τη σειρά iPhone 15. Μένει να δούμε αν αυτή η επιδιόρθωση θα συμπεριληφθεί στο iOS 17.1.1.

Δείτε επίσης: Meta Threads: Φέρνει νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το iOS 17.1.1 στο ευρύ κοινό, αλλά πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο μέσα στις επόμενες μια ή δύο εβδομάδες.

Το iOS 17.2 παραμένει σε δοκιμή beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Επομένως το iOS 17.1.1 θα είναι ένα stopgap update. Το iOS 17.2 περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Journal και της δυνατότητας για τους συνδρομητές Apple Music να συνεργάζονται σε λίστες αναπαραγωγής. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή Translate για Action button σε μοντέλα iPhone 15 Pro, μια επιλογή ασφάλειας iMessage Contact Key Verification, περισσότερα Weather και Clock widgets και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: YouTube: Φέρνει νέους περιορισμούς για την προστασία των εφήβων

Apple iOS

Αναμένουμε ότι το νέο update του iPhone θα παρέχει ουσιαστικές διορθώσεις που όχι μόνο θα επιλύσουν γνωστά προβλήματα, αλλά επίσης θα βελτιώσουν τη γενικότερη απόδοση της συσκευής. Η Apple λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τα σχόλια και τις κριτικές των χρηστών της, και αυτή η δέσμευση φαίνεται στις αναβαθμίσεις λογισμικού.

Είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να κάνουν τακτικές ενημερώσεις των συσκευών τους, καθώς αυτό παρέχει την πλέον πρόσφατη και πιο ασφαλή εκδοχή του λογισμικού, αλλά βελτιώνει και τη λειτουργία της συσκευής στο σύνολό της.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS