ΑρχικήinetiPhone 15: Προβλήματα Φόρτισης στην Ασύρματη Βάση BMW

iPhone 15: Προβλήματα Φόρτισης στην Ασύρματη Βάση BMW

Αν διαθέτετε iPhone 15 και οδηγείτε αυτοκίνητο BMW, ίσως να είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιήσετε την ασύρματη βάση φόρτισης του οχήματος για να φορτίσετε τη συσκευή σας προς το παρόν.

BMW iphone 15

Την προηγούμενη εβδομάδα, μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων BMW ανέφεραν προβλήματα με το chip NFC του iPhone 15 τους μετά τη φόρτιση της συσκευής στην ασύρματη βάση φόρτισης του BMW αυτοκινήτου τους. Οι πελάτες που επηρεάστηκαν από αυτό αναφέρουν, ότι το iPhone μπαίνει σε λειτουργία ανάκτησης δεδομένων, εμφανίζοντας μια λευκή οθόνη και ότι το chip NFC δεν λειτουργεί πλέον μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.

Δείτε ακόμη: BMW: Υποστήριξη Digital Key Plus και για Android

Σε ένα iPhone, το NFC παρέχει λειτουργίες, όπως το Apple Pay και τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου. Οι χρήστες που επηρεάζονται λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος “Δεν ήταν δυνατή η ρύθμιση του Apple Pay” στην εφαρμογή Πορτοφόλι και δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος. Ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι, μετά την επιβεβαίωση ότι το NFC απέτυχε, η Apple αντικατέστησε τα iPhone της. Ωστόσο, τα iPhone που αντικαταστάθηκαν παραμένουν ευάλωτα στο ίδιο πρόβλημα. Επομένως, η παρούσα κατάσταση δεν προσφέρει μια μόνιμη λύση.

Παρόλο που έχουν ήδη υποβληθεί καταγγελίες από χρήστες των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, είναι πιθανό να επηρεαστούν και τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Για αυτόν τον λόγο, οι κάτοχοι οποιουδήποτε μοντέλου iPhone 15 πρέπει να είναι προσεκτικοί μέχρι να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα.

BMW iphone 15

Δεν είναι σαφές ποια είναι η συγκεκριμένη αιτία του προβλήματος, πόσοι πελάτες επηρεάζονται και ποια μοντέλα BMW επηρεάζουν. Απευθυνθήκαμε σε έναν εκπρόσωπο της Apple και θα ενημερώσουμε εκ νέου, εάν λάβουμε απάντηση.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS