ΑρχικήUpdatesApple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Apple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Η εξάπλωση της νέας υπηρεσίας Apple Pay Later ήταν αργή, αλλά δείτε πώς μπορείτε να μάθετε αν συμπεριλαμβάνεστε στο early access.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει την ολοκαίνουργια υπηρεσία χρηματοδότησης Apple Pay Later στο πρώτο κύμα πελατών. Η διαδικασία αυτή εξελίσσεται αργά και μόλις πρόσφατα αποκτήσαμε την πρώτη απάντηση αναγνώστη μας από κάποιον που κλήθηκε πραγματικά να χρησιμοποιήσει αυτή τη λειτουργία.

Δείτε επίσης: Apple: Θα προχωρήσει τελικά σε περικοπές θέσεων εργασίας

Ο προγραμματιστής Dylan McDonald μοιράστηκε πρόσφατα ότι οι προσκλήσεις Apple Pay Later κυκλοφορούν στους χρήστες. Όσοι τυχεροί επιλεγούν για το πρόγραμμα θα λάβουν ένα email από την Apple με οδηγίες για το πώς λειτουργεί και μια μοναδική ευκαιρία να το δοκιμάσουν πριν από οποιονδήποτε άλλον! Πάρτε μέρος σε αυτή την αποκλειστική προσφορά “early access” τώρα, ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία σας!

Apple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!
Apple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Γίνετε οι πρώτοι που θα αποκτήσετε το Apple Pay Later και αρχίστε να κατανέμετε τις πληρωμές σε τέσσερις πιο εύχρηστες δόσεις, χωρίς τόκους ή επιπλέον χρεώσεις. Χρησιμοποιήστε το online ή σε εφαρμογές με iPhone ή iPad όπου γίνεται δεκτό το Apple Pay!

Η αίτηση για την εφαρμογή είναι μια απλή διαδικασία. Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του iOS ή του iPadOS και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet σας. Από εκεί, πατήστε + για να επιλέξετε Apple Pay αργότερα και ζητήστε ένα ποσό για να ξοδέψετε – αν εγκριθεί, η επιλογή “Pay Later” θα εμφανιστεί στο checkout!

Δείτε επίσης: Η Apple ίσως μπλοκάρει τα παλιότερα iPhones από υπηρεσίες όπως το iMessage

Αν ήσασταν ένας από τους τυχερούς που έλαβαν το αποκλειστικό email έγκαιρης πρόσβασης από την Apple, απλά ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο iPhone σας και αρχίστε να καταθέτετε αμέσως την αίτησή σας. Με τη νέα υπηρεσία Apple Pay Later στις ΗΠΑ, οι πελάτες μπορούν πλέον να χωρίσουν τις αγορές τους σε τέσσερις δόσεις σε διάστημα έξι εβδομάδων χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ή τόκους!

Apple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Συνολικά, το Apple Pay Later είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε αγορές χωρίς να ανησυχείτε για τόκους ή χρεώσεις. Είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση και κάνει τη διαχείριση των οικονομικών σας πολύ πιο απλή.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS