ΑρχικήUpdatesΠοιά νέα λειτουργία προσθέτει το WhatsApp;

Ποιά νέα λειτουργία προσθέτει το WhatsApp;

Το WhatsApp προσθέτει νέα λειτουργία, επικεντρώνοντας σε δημοφιλείς ανταγωνιστές όπως το Telegram και το Discord.

WhatsApp νέα λειτουργία

Οι προγραμματιστές της Meta σκέφτονται πρωτότυπες βελτιώσεις για το WhatsApp. Μια νέα δυνατότητα, υποδηλώνει ότι η Meta εργάζεται σε εναλλακτικά προφίλ για ένα λογαριασμό, επιτρέποντας σας να διατηρείτε την ιδιωτικότητά σας χωρίς να την αποκαλύπτετε σε όλους.

Το WhatsApp διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά προφίλ που μπορείτε να αποκρύψετε από άλλους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλεγμένης λίστας με τις δικές σας επαφές. Μπορείτε να αποκρύψετε την τελευταία φορά που ήσασταν ενεργοί, ώστε να μην ενοχλείστε από άλλους χρήστες. Επίσης, μπορείτε να αποκρύψετε τις πρόσφατες εφήμερες ενημερώσεις κατάστασης από μη επιθυμητούς φίλους και να ορίσετε ποιοι μόνο μπορούν να δουν την εικόνα του προφίλ σας στο WhatsApp.

Για την ορατότητα της εικόνας του προφίλ σας στο WhatsApp, έχετε τέσσερις επιλογές: “Όλοι”, “Οι Επαφές μου”, “Κανείς” και “Οι Επαφές μου εκτός”. Αν επιλέξετε την τελευταία επιλογή, μπορείτε να καθορίσετε τα άτομα στις επαφές σας που δεν θα έχουν πρόσβαση στην εικόνα σας. Αυτά τα άτομα θα βλέπουν μια γενική γκρι σιλουέτα. Ωστόσο, αυτή η ρύθμιση μπορεί να μην είναι κατάλληλη σε πολλές περιπτώσεις.

Δείτε ακόμη: WhatsApp: Εργάζεται για την υποστήριξη του Passkey στο iPhone

Το WhatsApp πρόσφατα ενημέρωσε το beta channel στην έκδοση 2.23.24.4 στο Android και φαίνεται ότι οι μηχανικοί της Meta εργάζονται σε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται “Εναλλακτικό προφίλ”, η οποία μπορεί να είναι η επιδιόρθωση που περιμέναμε. Σύμφωνα με το WABetaInfo, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη ακριβώς κάτω από τις ρυθμίσεις απορρήτου, για να μπορείτε να ρυθμίσετε μια εναλλακτική εικόνα προφίλ και ένα όνομα λογαριασμού. Σε μια σύντομη περιγραφή από κάτω εξηγείται ότι το WhatsApp θα εμφανίζει αυτό το εναλλακτικό προφίλ σε οποιονδήποτε δεν επιτρέπεται να δει την κύρια φωτογραφία και το όνομά σας.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να αποτελέσει ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ της εμφάνισης της φιλικής φωτογραφίας προφίλ σας και της διατήρησης της ανωνυμίας. Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο κόσμος θα βλέπει το όνομα και την εικόνα του προφίλ σας κάθε φορά που τα αλλάζετε. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ρύθμιση για ένα εταιρικό τηλέφωνο, όπου μπορείτε να δείξετε την επαγγελματική σας πλευρά στον κόσμο και να διατηρήσετε μια πιο ιδιωτική, ημιανώνυμη πλευρά, ορατή μόνο στις επαφές με τις οποίες έχετε αναπτύξει μια σχέση.

WhatsApp νέα λειτουργία

Η νέα WhatsApp λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε φάση επεξεργασίας και δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη ούτε σε beta δοκιμαστές.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS