ΑρχικήinetΤο Fast Pair θα διευκολύνει τη ρύθμιση νέων τηλεφώνων Android, ξεκινώντας από...

Το Fast Pair θα διευκολύνει τη ρύθμιση νέων τηλεφώνων Android, ξεκινώντας από το Galaxy S23

Το τοπίο έχει αλλάξει τα προηγούμενα δύο χρόνια, με πολλούς ανθρώπους να μην αντικαθιστούν τα τηλέφωνά τους τόσο συχνά. Η πρόοδος της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για έως και τρία ολόκληρα χρόνια χωρίς να χρειάζονται αναβάθμιση! Οι κατασκευαστές θα πρέπει να προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση από ένα μοντέλο τηλεφώνου σε ένα άλλο όσο το δυνατόν πιο ομαλή και αβίαστη, δεδομένου ότι οι χρήστες είναι συνηθισμένοι στα χαρακτηριστικά των σημερινών τηλεφώνων τους.

Δείτε επίσης: Πώς να ακυρώσετε τις συνδρομές σας σε iPhone και Android;

Fast Pair Android

Η Google θα παρουσιάσει σύντομα μια βελτιωμένη έκδοση του Fast Pair στο Android, φέρνοντας την επανάσταση στη διαδικασία εγκατάστασης ενός νέου τηλεφώνου και μεταφοράς δεδομένων από την προηγούμενη συσκευή σας! Αυτή η αναβάθμιση υπόσχεται ταχύτερη εγκατάσταση από ποτέ.

Το Fast Pair είναι μέρος των Υπηρεσιών Google Play που έχουν μεταμορφώσει τη διαδικασία σύζευξης περιφερειακών συσκευών -όπως τα έξυπνα ρολόγια WearOS, τα ακουστικά, οι Android TVs και άλλα- με ένα τηλέφωνο. Αυτή η ιδέα επιβεβαιώνεται περαιτέρω στο Twitter με μια δημοσίευση από τον γνωστό leaker Mishaal Rahman.

Δείτε επίσης: Android 14: Θα αποκλείει το install ορισμένων outdated εφαρμογών

Η ρύθμιση της συσκευής σας είναι εξίσου απλή και ξεκάθαρη με τη ρύθμιση ενός νέου ζευγαριού ακουστικών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φέρετε τις δύο συσκευές κοντά η μία στην άλλη. Μόλις το κάνετε αυτό, θα λάβετε μια προτροπή να μεταβείτε στη σχετική εφαρμογή για τη συσκευή στην οποία μεταβαίνετε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε μετά από αυτό είναι να ακολουθήσετε τα βήματα όπως θα κάνατε συνήθως.

Δείτε επίσης: Η Google θα επιτρέψει στο Find My Device να εντοπίζει χαμένες ή κλεμμένες συσκευές Android

Η τελευταία ανακάλυψη του 9to5Google δείχνει ότι η επερχόμενη σειρά Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει με μια νέα ενημέρωση για το Fast Pair. Αυτά είναι φανταστικά νέα καθώς η πολυαναμενόμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung την 1η Φεβρουαρίου πλησιάζει ολοένα και περισσότερο! Δεν θα ήταν σοκαριστικό να δούμε την αμοιβαία επωφελή σχέση μεταξύ Samsung και Google να εδραιώνεται περαιτέρω μέσω συνεργασιών όπως αυτή που φημολογείται. Εξάλλου, και οι δύο οντότητες συνεργάζονται καρποφόρα εδώ και αρκετό καιρό.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS