ΑρχικήUpdatesΤο YouTube Music δοκιμάζει νέο background για το Now Playing

Το YouTube Music δοκιμάζει νέο background για το Now Playing

Το YouTube Music ανανέωσε το “Now Playing“, δοκιμάζοντας ένα νέο background με ντεγκραντέ χρώματα.

Youtube Music Now Playing Background

Το Now Playing επιλέγει ένα συμπαγές χρώμα για το background, το οποίο προέρχεται από το εξώφυλλο του άλμπουμ. Το YouTube Music δοκιμάζει μια χρωματική διαβάθμιση που έχει περισσότερο χρώμα στο πάνω μέρος και προς το κάτω μέρος ξεθωριάζει σε κάτι πιο σκοτεινό.

Δείτε ακόμα: YouTube Music: Ενδέχεται να έρχεται στο HomePod

Η Google πάντα προτιμούσε πιο απαλές αποχρώσεις χρωμάτων, προκειμένου να μην έρχονται σε σύγκρουση με την τέχνη, οπότε η νέα προσέγγιση δεν φαίνεται να έχει δραστικές διαφορές. Παρ’ όλα αυτά, το νέο background είναι ακόμα πιο σκούρο από πριν.

Εν τω μεταξύ, τα λευκά κουμπιά για Play/Pause (αναπαραγωγή/παύση), Next/Back (επόμενο/πίσω), Shuffle (τυχαία αναπαραγωγή) και Repeat (επανάληψη), ξεχωρίζουν περισσότερο στο νέο background.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, το “Up Next”, το “Lyrics”, και το “Related” δεν εμφανίζονται πλέον ως έξτρα στρώμα της εφαρμογής, αλλά απλώς “επιπλέουν” στο γκρι κείμενο, κάνοντάς τα να φαίνονται παράταιρα χωρίς αυτό το έξτρα στρώμα. Μπορείτε ακόμα να κάνετε swipe up από το κάτω μέρος για να ανοίξετε τη λίστα αναπαραγωγής, χωρίς να απαιτείται το πάτημα.

Παλιό vs Καινούριο

Youtube Music Now Playing Background

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετές αναφορές για το νέο σχεδιασμό του Now Playing στο YouTube Music για Android, αλλά ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει ευρέως.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS